Co sadzicie o tej grze?? Mam ja od tygodnia i nie moge sie od niej oderwac . Wedlug mnie najlepsza gra pilkarska na x360. Lecz nie gralem w PESa 2008 ale wydaje mi sie ze gorzej wypada przy fifie.
ja też nie grałem w PESa 2008, ale mysle ze fifa jest jednak lepsza. a wie ktoś moze jak sie w fife 08 podkręca zawodnikiem piłkę ? np. przy rzutach rożnych, wolnych ,lub z akcji ?
hmmm... no wlasnie tez za bardzo nie wiem. Ale jak przytrzymasz guzik nad sprintem (chyba RB) i wtedy przytrzymasz strzal to pilka leci takim "rogalem". Ale nie przekonuje ze to dziala bo jeszcze tego nie sprawdzalem, a tak bylo w fifie07.
Loldwa, "nie grałem w PESa, ale Fifa jest lepsza". Może jednak zagraj i dopiero się wypowiadaj? Nazwanie Fify najlepszą grą piłkarską na Xbox 360 jest jednak trochę nie na miejscu...
Graficznie FIFA lepiej się prezentuje niż PES 2008, dodatkowo polska liga i licencjonowane drużyny, choć PES też jest dobry, ale w tym roku FIFA na X360 wyprzedza wszystkie gry piłkarskie, no nie liczyć wersje na PC która jest beznadziejna, graficznie i wogóle.
a grales w 2 i 1 ???bo ja przeszedlem te 2 gry i mialem gracza w 1 i 2 na 100 ;Dwtedy to sie dopiero gra power 203 cm glasy fryz maly irokez i jakies ciuszki sie niezle popyla.
a grales w 2 i 1 ???bo ja przeszedlem te 2 gry i mialem gracza w 1 i 2 na 100 ;Dwtedy to sie dopiero gra power 203 cm glasy fryz maly irokez i jakies ciuszki sie niezle popyla.
Napiszcie czy warto w Fifę 2008 Grać, bo ja dotej pory grałem na kompie i tam Fifa to kiszka była. Ale teraz mam X360 i pasuje mi jaką gierkę do pogrania. I nie wiem czy FIFA 2008, UEFA Euro 2008 czy PES 2008.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.