Fifa 11 przyśpiewki nie są słyszalne

Gierlos

Użytkownik
Użytkownik
Witam! Męcze się z tym już od dobrych dwóch dni. Mianowicie chce wgrać przyśpiewki klubowe ale są one strasznie ciche.... Więc postanowiłem podgłośnić programem Audacity(podgłosiłem o 27dB i sa już lepiej słyszalne ale wciaż cicho....), próbowałem także programem AudiuExactro (podgłosiłem ze 100 na 300% i nadal słabo) żeby słyszeć przyśpiewki musze wszysko wyciszyć na maxa i podgłosić telewizor do około 30 w skali do 100. I słychać ale baardzo słabo(a co to za gra bez komentatora i innych rzeczy).Więc co możecie mi poradzić? Bo już męcze sie z tym bardzo długo. Pozdrawiam Gierłoś

mat1210

Użytkownik
Użytkownik
Z tym nic nie zrobisz, EA dodało tą opcje tylko po to żeby sobie była. W ogóle nie jest praktyczna.

grampp

Użytkownik
Użytkownik
Polecam podgłaśniać programem nero wave editor, wystarczy gdzieś podłośnić o 12 db, by przyśpiewka tak nie charczała, ale by była słyszalna, w grze zmniejszasz wszystkei suwaki głośności na 40%, podgłaśniasz tv i tak naprawde jest ok, słychać naprawde dobrze, lecz szkoda że te przyśpiewki gra strasznie zniekształca i słychać je w słabej jakości. Ale da rade, serio
po więcej info odsyłam do mojego tematu:
http://xboxforum.pl/pomoc-f19/fifa-11-zbior-przyspiewek-67456.html?highlight=

Gierlos

Użytkownik
Użytkownik
Tylko jak to zrobić tym wave editor ? Bo nie mam zielonego pojęcia...

Do góry Bottom