Fifa 11 - tryb gwiazdy

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Aktualnie przesiadłem się trybu menadżerskiego na tryb gwiazdy(nie mylić z grającym trenerem) I zauważyłem, że mój trener nie robi zmian związanych z moją osobą ;/
Nie ważne ile mam sił i tak gram cały mecz. Jest może jakaś 'prośba' o zdjęcie??
Aha bym zapomniał. Czy mogę zostać powołany do reprezentacji, albo wykupiony do innego klubu??

Peres

Użytkownik
Użytkownik
Takiej opcji nie ma niestety i będzie Cie trzymał na boisku aż do końca. Możesz zostać wykupiony do innego klubu. Tak, możesz zostać powołany do reprezentacji

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Takiej opcji nie ma niestety i będzie Cie trzymał na boisku aż do końca. Możesz zostać wykupiony do innego klubu. Tak, możesz zostać powołany do reprezentacji
Zauważyłem ostatnio, że jak przed meczem nie mam sił to dostaje wiadomość, żebym sobie odpoczął.
Dzięki za odpowiedz, pozdrawiam

Nomadsky

Użytkownik
Użytkownik
Ja mam inny problem, Grając w trybie kariery (grający trener) Gra nie nalicza mi nagród zawodnika meczu w wyzwaniach, nie zalicza mi niektórych wyzwań, jak np. Rozegranie meczu w deszczy czy śniegu, Strzałów, nie liczy rozegranych meczy na pozycji pomocnika... itp. co z tym zrobić ? Czy muszę grać w trybie gwiazdy ?

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Ja mam inny problem, Grając w trybie kariery (grający trener) Gra nie nalicza mi nagród zawodnika meczu w wyzwaniach, nie zalicza mi niektórych wyzwań, jak np. Rozegranie meczu w deszczy czy śniegu, Strzałów, nie liczy rozegranych meczy na pozycji pomocnika... itp. co z tym zrobić ? Czy muszę grać w trybie gwiazdy ?
żeby odblokowywać zadania musisz grać wirtualną gwiazdą, a nie zwykłym zawodnikiem stworzonym przez siebie

Nomadsky

Użytkownik
Użytkownik
Gram wirtualną gwiazdą

Do góry Bottom