Fifa 18 edycja ronaldo

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam pytanie bo gram w fife juz z 2 tygodnie i teraz czytam ze naleza mi sie paczki za edycje ronaldo jak mam je odebrac wie ktos moze ? Bo w paczkach nic nie mam :(

PanBudzynski

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam pytanie bo gram w fife juz z 2 tygodnie i teraz czytam ze naleza mi sie paczki za edycje ronaldo jak mam je odebrac wie ktos moze ? Bo w paczkach nic nie mam :(
Nie należy Ci się nic. Paczki dostępne były do odbioru w ciągu paru tygodni od daty premiery. To, że teraz posiadasz tą edycję, nie daje jakiegokolwiek bonusu.

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Life is brutal :)

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Nie zakladajac nowego tematu warto kupic BF1 jezeli nigdy w to nie gralem i nigdy nie gralem na konsoli w nic procz fify

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie zakladajac nowego tematu warto kupic BF1 jezeli nigdy w to nie gralem i nigdy nie gralem na konsoli w nic procz fify
Kup sobie na miesiąc EA Access przez konsolę za 15zł prosto od EA i przetestuj. Jeśli Ci się spodoba to kup sobie EAA na rok za 80zł, albo kup BF1 jeśli chcesz mieć na własność. Ogólnie warto mieć EAA, bo masz tam multum fajnych pełnych wersji gier za raptem 80zł/rok. Przejrzyj sobie, masz 3 strony gier i wszystkie to pełne wersje: https://www.ea.com/pl-pl/ea-access/games ;)

Do góry Bottom