fifa czy pes ???? Co lepsze ??

kamilswdn3

Świeżak
Świeżak
Siemka !!!!
Ostatnio przyjechał do mnie brat i nie mamy w co grac. Mam PES 09 ale myślałem żeby kupić coś nowszego. Pochodziliśmy po sklepach i stwierdziliśmy ze kupimy FIFE 10 albo PES-a 10.Ale nagle pojawił się problem ponieważ nie wiemy co jest lepsze. Czytałem na innym forum ze FIFA ma lepsza grafikę a PES więcej zabawek takich jak triki itd. Jeśli graliście w te 2 gry proszę o pomoc.

hashpl

Banned
Najlepszy moim zdaniem jest PES 11, natomiast co do 10 to mysle ze PES 09 jest jednak lepszy od 2010. Spośród 10tek mysle ze FIFA lepsza jednak wiadomo to juz kwestia gustu.Jak dla mnie fifa to arcade'owka w przeciwieństwie do pesa, najlepiej jak sciagniecie sobie wersje demo obu tych gier i kupcie ta ktora bardziej przypadnie wam do gustu

Pozdro

loza6

Banned
nie myśl długo i bierz Fifkę ;)

kretos666

Banned
Użytkownik
Świeżak
Wal fife kup Pes'a ;)

sloniu

trolololololo
V.I.P
Użytkownik
Fifa. Z resztą poczytaj opinie ludzii, zazwyczaj pes jest OK. Ale fifa jest lepsza.

bgszef

Banned
pes11>fifa11>world cup>fifa10>pes10

hashpl

Banned
Dokladnie tak jak kolega UP napisal, zgadzam sie w 100% z bgszef

HerlokPL

Użytkownik
Użytkownik
Wyrażę swoją opinię, ostatnio też miałem taki dylemat PES11 czy FIFA11, obydwie w kosmicznych cenach - chciałem nowe, a wiec zacząłem szukać używek PES10 i FIFA10, wybrałem FIFE i nie żałuję!

marcincs

Użytkownik
Użytkownik
Siemka !!!!
Ostatnio przyjechał do mnie brat i nie mamy w co grac. Mam PES 09 ale myślałem żeby kupić coś nowszego. Pochodziliśmy po sklepach i stwierdziliśmy ze kupimy FIFE 10 albo PES-a 10.Ale nagle pojawił się problem ponieważ nie wiemy co jest lepsze. Czytałem na innym forum ze FIFA ma lepsza grafikę a PES więcej zabawek takich jak triki itd. Jeśli graliście w te 2 gry proszę o pomoc.
FIFA jest dla amatorow,PES to dopiero klasa,a szczegolnie PES11

kamilswdn3

Świeżak
Świeżak
dobra po wszystkich waszych opiniach stwierdzilem ze chyba kupie pesa
dzięki za pomoc pozdrawiam !!!

mikesc

Użytkownik
Użytkownik
kiedys PES , teraz FIFA bez dwoch zdan, a gram od ISS'a na PSX ...

Do góry Bottom