Mam prblem bo starsznie jest mi cieżko wygrywać walki wydaje sie mi ze ciosy zadawane przez mojego boksera wogle nic nie robia przeciwnikowi prosze o pomoc jak skutecznie walczyć( ta gra to mój debiut z seri bokserskich gier)
tak dla informacji to FN:C jest już na ********** ;] Fight.Night.Champion.XBOX360-COMPLEX 6.73GB a co do pytania to nie znam odpowiedzi bo dopiero co ściągam
już sobie radze ale powiem że gram na pro i wygranie walki to dla mnie niezła przeszkoda jest w chu* nerwów i walczenia jednej walki po 10 razy ale jak sie wygra satysfakcja gwarantowana
Ja też ubolewam nad powtórkami, ale wydaję mi się, że to niemożliwe z racji tego, że to takie pokazanie przez twórców gry jak to świetnie wygląda itp. Efekty
Więc oglądaj i ciesz się niesamowitymi doznaniami po nokaucie ;D
A nie masz odrazu po nokaucie ?
Ja przynajmniej tak mam,ze jak go znokautuje,pojawia sie Replay i moge patrzec na wszystkie dobre uderzenia,jakie padly podczas rundy.
A nie masz odrazu po nokaucie ?
Ja przynajmniej tak mam,ze jak go znokautuje,pojawia sie Replay i moge patrzec na wszystkie dobre uderzenia,jakie padly podczas rundy.
nie mam własnie takiego repleyu robiłeś coś w ustawieniach??
Mam panownie kolejny problem, nie umiem ni w ząb wygrać walki z tą jedna ręka, wale temu gościowi cały czas lewe po mordzie a on sie trzyma do konca i mnie nokałtuje jest na niego jakiś sposób??
Ja również BARDZO chciałbym wiedzieć, dlaczego niektórzy nie mają powtórek, a niektórzy mają, bo strasznie mnie wkurzają niektóre osoby, które przeczekują wszelkie animacje czy to wejście bokserów na ring czy później po 3 razy to samo ujęcie knockout'u :/
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.