Fight Night Champion- problem

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
Mam prblem bo starsznie jest mi cieżko wygrywać walki wydaje sie mi ze ciosy zadawane przez mojego boksera wogle nic nie robia przeciwnikowi prosze o pomoc jak skutecznie walczyć( ta gra to mój debiut z seri bokserskich gier)

Dyniu

Użytkownik
Użytkownik
Może pytanie nie na temat ale skąd ściągnąłeś Fight Nighta?

damian7154

Użytkownik
Użytkownik
Może demko ściągnął :p

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
tak dla informacji to FN:C jest już na ********** ;] Fight.Night.Champion.XBOX360-COMPLEX 6.73GB a co do pytania to nie znam odpowiedzi bo dopiero co ściągam :)

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
z exsite.pl

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
już sobie radze ale powiem że gram na pro i wygranie walki to dla mnie niezła przeszkoda jest w chu* nerwów i walczenia jednej walki po 10 razy ale jak sie wygra satysfakcja gwarantowana

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Naparzaj analogiem szybciutko to będziesz wyprowadzał zabójcze serie ;)

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
jak pokonać castillo czy jak mu tam szło , męcze sie z nim 2 h wale po ryju jak idzie a on nawet nie myśli paść na deski

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Z tego co pamietam musisz go strzalami na schaby walic.

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
aha czyli po brzuchu bo po ryju nic nie działa jeszcze jedno da się gdzie właczyc powtórki np nokautu

kretos666

Banned
Użytkownik
Świeżak
Ja też ubolewam nad powtórkami, ale wydaję mi się, że to niemożliwe z racji tego, że to takie pokazanie przez twórców gry jak to świetnie wygląda itp. Efekty ;)
Więc oglądaj i ciesz się niesamowitymi doznaniami po nokaucie ;D

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
A nie masz odrazu po nokaucie ?
Ja przynajmniej tak mam,ze jak go znokautuje,pojawia sie Replay i moge patrzec na wszystkie dobre uderzenia,jakie padly podczas rundy.

adamokce

Użytkownik
Użytkownik
A nie masz odrazu po nokaucie ?
Ja przynajmniej tak mam,ze jak go znokautuje,pojawia sie Replay i moge patrzec na wszystkie dobre uderzenia,jakie padly podczas rundy.
nie mam własnie takiego repleyu robiłeś coś w ustawieniach??

Mam panownie kolejny problem, nie umiem ni w ząb wygrać walki z tą jedna ręka, wale temu gościowi cały czas lewe po mordzie a on sie trzyma do konca i mnie nokałtuje jest na niego jakiś sposób??

braven

Użytkownik
Użytkownik
Ja również BARDZO chciałbym wiedzieć, dlaczego niektórzy nie mają powtórek, a niektórzy mają, bo strasznie mnie wkurzają niektóre osoby, które przeczekują wszelkie animacje czy to wejście bokserów na ring czy później po 3 razy to samo ujęcie knockout'u :/

Do góry Bottom