Fight Night Champion XBOX360-COMPLEX

smoqpl

Użytkownik
Użytkownik
Fight Night Champion XBOX360-COMPLEX jest w sieci , cos wiadomo ? ap 2.5 ?

ZDZISIU222

Użytkownik
Użytkownik
Nie ma AP 2.5. Nie ma też niestety PL. Pozostaje czekać na wydanie SZOPASQUAD chociaż sam nie wiem czy będą jeszcze chcieli wrzucać po tej ostatniej nagonce na nich.

wattPL

Użytkownik
Użytkownik
ta gra nie będzie miała lokalizacji.

smoqpl

Użytkownik
Użytkownik
a wola o aktualizacje?

ZDZISIU222

Użytkownik
Użytkownik
wattPL
Popatrz sobie po portalach związanych z grami i dopiero się odzywaj. Gra będzie zlokalizowana w kinowej wersji językowej.

wattPL

Użytkownik
Użytkownik
żaden sklep nie oferuje tej gry z polskimi napisami ( w ogóle gra nie ma opcji włączenia napisów...)na oficjalnej stronie EA Polska też nie ma informacji. ale może się mylę ( wiem mniej więcej które serwisy podają o wersji kinowej )

memeczyslaw

Użytkownik
Użytkownik
witam mam pytanie czy gra wymaga aktualizacji dasha?

wattPL

Użytkownik
Użytkownik
nie wymaga.

memeczyslaw

Użytkownik
Użytkownik
ooo no to spoko czyli sposób 3 razy dash jeszcze bedzie aktualny? w bulletstorma nie gram takze nie aktualizowalem dasha

wattPL

Użytkownik
Użytkownik
gra nie posiada również ap 2,5, jak jest wspomniane wyżej;)

memeczyslaw

Użytkownik
Użytkownik
3 dashe nadal bede mial aktualne? zagram na starym dashu?

wattPL

Użytkownik
Użytkownik
Tak

memeczyslaw

Użytkownik
Użytkownik
spoko dzieki, a tak z ciekawosci dlaczego bulletstorm wymagał aktualizacji a fight night nowsza gra go nie wymaga

smoqpl

Użytkownik
Użytkownik
Odpowiedz jest prosta: Microshit :p

ziombel86

Banned
Użytkownik
ta gra napewno nie ma ap2.5?? Sciagnolem, wypalilem, odpalam i zaraz po urochumieniu dzieje sie to samo co z np. ac:b. Dasha mam z bulletstorma. Przerobka to lt 1.1

at0l

Świeżak
Świeżak
Skoro nie ma ap2.5, czy powinna pojsc na ixtreme 1.51 liteon po spatchowaniu do wave 3 z update'm ze strony microsoftu? Bulletstorm dziala tym sposobem.

sunrise103

Użytkownik
Użytkownik
Skoro nie ma ap2.5, czy powinna pojsc na ixtreme 1.51 liteon po spatchowaniu do wave 3 z update'm ze strony microsoftu? Bulletstorm dziala tym sposobem.
Pewnie pójdzie. :)

xus3r

Świeżak
Świeżak
Moze moj post komus pomoze a moze i nie tak czy siak jest mowa o zabezpieczeniach to powiem co ja zrobiłem.Kupiłem pamiec do xbox orginała wiece ta mała biała.Wgrałem na niego update 2.0 12611. odpaliłem w ixie wykrył zainstalował na dysku bo zawsze tak robie aby na ixie nie instalowac bo jak cos to wypinam dysk i mam bez tego upa.No ale wracajac bulletstorm ma ten 12625 ale nie sapał nic tylko sie odpalił na tym co wgrałem.spaczowałem go do wavw 3 bo mam extreme jeszcze 1.6 a bullet ma wave 10 no przynajmniej ja taka wersje miałem.Wiec pewnie fight night zapewne pojdzie jesli faktycznie nie ma ap. Dodałem ten wpis bo mzoe komus sie przyda. No ale zeby zaraz nie było zbednych pytac o live to pisze do razu nie gram na live nie podpinam ixa do sieci wiec sie nie głowie o flage bana i tak dalej bo pewnie jak to zrobie to upala mnie od razu no ale wybrałem offline gaming wiec nie głowie sie tym.Tak czy siak jesli ktos ma podobna filozofie do mojej to zrobi podobnie i bedzie miał z głowy.Pozdrawiam

popino

Użytkownik
Użytkownik
Mam pytanie do was-czy w trybie fight now jak sie gra w 2 osoby w momecie kiedy przeciwnik padnie nie macie powtorek przed liczeniem???
Mozna jakos ustawic powtorke?

DOOMSDEY

Świeżak
Świeżak
Mam pytanie zrobiłem aktualizacje z Bulletstorma dzis wypaliłem Fight Night Champion na płycie verbatim z predkoscią x4.wsadzam płyte do x-a odpalam płyte i wyskakuje komunikat nie mozna odczytac płyty,przetrzyj szmatka.prosze o pomoc...

Do góry Bottom