Chodzi Ci o Isaca Frosta, tego co się z nim tłuczesz na końcu w trybie Champion?? Jak zaczyna się walka masz takie podpowiedzi w prawej, dolnej części ekranu i tam jest napisane co masz robić podczas wali. Żeby z nim wygrać na początku musisz uciekać przed nim po ringu przez 3 rundy (jak trafi Cię 15x to po walce więc uciekaj sprawnie), później będzie cut scenka i kolejne 2 rundy będziesz musiał atakować go w korpus (75 ciosów musi dojść jak zrobisz to szybciej będziesz musiał uciekać) po skończeniu wyzwania kolejna scenka a po niej jedną rundę będziesz musiał chronić swoje oko(8x Cie trafi i finito), czyli znów uciekanie, później już ostatnia scena i od 6 rundy do końca będziesz miał swobodę atakowania i bez problemu go powalisz.Przeciwnik na poziomie Pro jest nienaturalnie dobry mam na myśli jego siłę, mimo starań wykańcza mnie max w 3 rundzie co na niego zastosować ? bo jak cała gra sielanka to tutaj zaczęły się prawdziwe schody.
mi też nie działają replaye, jest trochę ludzi którzy też to mają, nie wiem czemu tak się dzieję ;cWitam sory ze Offtopic ale dlaczego nie mam powtorek nokautow w FNC ? cos trzeba zmienic czy jak zeby były HELP
fajnie to było na dobranoc tak?Oświadczam że wczoraj po ponad 3 godzinnej grze, przeszedlem issaca frosta na najtrudniejszym pozniomie. 8 runda muce muce muce, gosc placze krwia, 9 wyszedlem unik, lewy sierp, patrze, przycmioty, prawy lewy i issac frost pierwszy raz leżał na ziemi ) Teraz jade legacy mdoe, jest trudniejsze niz w fnr4, ciezko znokautowac, moj rekord to 1-2-0 ) pozdro