filmy .avi na konsoli

Furai

Użytkownik
Użytkownik
Siema! Mam przerobioną konsolę, ale gdy chcę odtworzyć nagrany film .avi wyskakuje mi błąd że muszę coś tam pobrać z XBOX LIVE. Niestety nie posiadam przy konsoli neta więc moje pytanie jest takie: Czy można ściągnąć coś takiego na kompa, nagrać na płytkę i później wgrac na konsolę? Czy jest takie coś możliwe? Jeśli tak to prosze o informację jak to zrobić. Z góry DZIĘKI! Pozdro.

krystusw

Użytkownik
Użytkownik
Odp: filmy .avi na konsoli

Konsola musi pobrać kodeki z sieci i z tego co wiem to się nie da zrobić w ten sposób jaki to opisałeś

Furai

Użytkownik
Użytkownik

Dzieki, czy ktoś jeszcze może potwierdzić to co napisał krystusw? No dobra, a czy gdybym podłączył konsolę do neta to czy muszę kupić tę zdrapke z kodem aby mieć xbox live gold? Czy pobiorę tę aktualizację za darmo?

grzech1991

Banned
Użytkownik

gold to tylko w granie sieci, zreszta juz ktos pytal do czego jest potrzebny gold a wiec szukaj!

i slowa poprzednika potwierdzam ja niby aktualizacje kodekow (czyli kodeki) da sie wgrac na hdd za pomoca programu to czesto sie konczy crashem i kodeki musza byc pobierane na bierzaco (podczas ogladania filmu musza sie za kazdym razem pobrac z live) na pewno tak jest z plikami .avi

Kasaniec

Użytkownik
Użytkownik

Furai napisał:
Dzieki, czy ktoś jeszcze może potwierdzić to co napisał krystusw? No dobra, a czy gdybym podłączył konsolę do neta to czy muszę kupić tę zdrapke z kodem aby mieć xbox live gold? Czy pobiorę tę aktualizację za darmo?
Możesz
- podpiąć dysk od xbox'a 360 do kompa i wtedy wgrać kodeki
albo
- ściągnąć z xbl, nie musisz kupywać zdrapki - podłącz x'a do neta, włącz płytę z filmem i samo Ci wyskoczy czy chcesz pobrać kodeki, dajesz tak

I wszystko działa ;)

Do góry Bottom