FLASH w domowych warunkach

matimumi

Świeżak
Świeżak
Czy jest możliwość z flashowania konsoli w domowych warunków. Tzn nie mając urządzeń typu Xbox360 Connectivity Kit v2. Jeżeli tak to co bym potrzebował: kable, programy itp. Oraz prosił bym link lub opis takiego flashowania. Pozdrawiam

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: FLASH w domowych warunkach

Potrzebujesz tylko pc i konsolę. No i jeszcze kontroler sata na chipsecie VIA. Flashowanie jest inne na każdym napędzie więc nie ma jednego poradnika, w każdym razie w Poradnikach znajdziesz opis jak flashować hitachi v46, v47, v59 i 0078. Niestety do flashowania nowego hitachi 79 potrzebne jest lutowanie Pass Keya (małego układu scalonego).

grzech1991

Banned
Użytkownik

zalezy jaki naped masz...

zapewne benq to tylko komputer z sata a jak nie to kontroler via 6421a i tyle

matimumi

Świeżak
Świeżak

Więc tak nabyłem już kontroler SATA i kabel. Prosił bym o link do poradnika jak dokonać flashu. Mój DVD-ROM to dokładnie Toshiba Samsung Model: TS-H943. Oraz o opisy programów i softów jakie będą mi niezbędne i gdzie je pobrać. Jak się da to może umieści ktoś taki poradnik tutaj było by super gdyby był po polsku. Pozdrawiam

grzech1991

Banned
Użytkownik

poradniki i sofy znajdziesz na xxx tu siedza glownie ludzie ktorzy tylko sciagaja gry..

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Regulamin zabrania podawania adresów innych podobnych for x360. ale za to xbox-scena.pl jest forum, które raczej każdy popiera i można jego adres bez przeszkód podawać.

tu siedza glownie ludzie ktorzy tylko sciagaja gry..
Nie sądzę, chyba że jesteś tutaj tylko po to by zasysać gry? to lepiej zmień forum.

grzech1991

Banned
Użytkownik

napisalem WIEKSZOSC, forum raczej nie konkuruje z waszym bo tu glownie sa gry... a o xbox-scena i ich adminach nie bede sie wypowiadal..

ja tu nie jestem po to aby zassysac gry i wylacznie (patrz posty)

softow tu nie ma fakt jest faktem wiec podaje inna strone na ktorej sa wiec to raczej nie konkurencja (zreszta jak pisalem wczesniej)

Do góry Bottom