1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Flashowanie napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BinduS, Marzec 23, 2014.

  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dawno się nie bawiłem w nagrywanie i chciałbym się dowiedzieć czy wszystko się nie zmienia tak jak w tym poradniku nagrywanie pod lt 3.0? i czy w przypadku gdy reinstalowałem windowsa, nagrywarka wciąż jest sflashowana czy trzeba to robić ponownie? Z góry dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    30423
    Polubienia:
    3837
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Flashowałeś windowsa czy chip w nagrywarce więc??
    Nic się nie zmienia.
     
  4. mikolaj04

    mikolaj04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Xbox 360 slim napęd DG-16D4S bios widzi napęd a system windows 10 nie, przez przejściówkę nieznane urządzenie.
    Co robię nie tak ?
     
  5. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    435
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Czy Ty chcesz napędem z xboxa nagrywać gry pod kompem ???
     
  6. mikolaj04

    mikolaj04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcę odczytać klucz, lecz jak winda go nie widzi to JungleFlasher też nie i stoję w miejscu.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12729
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli jungleflasher nie widzi napedu na różnych portach sata to nie ma możliwości wykonania flashu

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  8. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1558
    Polubienia:
    837
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Żadna przejściówka ci nie pomoże pod win 10 na innym systemie tez loteria jedyny sposób to podpięcie napędu pod x360usb lub x360usb v2pro mowa oczywiście o programatorze
     
    davex lubi to.

Wczytywanie...

Poleć forum