pomogło, lecz nie do końca bo teraz JF na długo się zacina (minimum 10-15 minut). Mój system to Win 7 64bit.U mnie bylo podobnie i wystarczylo w menedzerze urzadzen zrobic skan, pojawial sie wtedy hitachi (mode-b) ale wylaczony, wlaczamy go i pojawia sie w JF.
W tym manualku wszystko pisze Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: jftut1.4.4.rarWitam
Mam pytanie co robię źle, że wywala mi błąd przy ładowaniu Flash Lt-plus: Can't open file \LTPlus-47-1.1.bin . Tego pliku nie mam w pakiecie kluczy za to jest z końcówką 2.0. podrzućcie jakąś pomocną dłoń.
Pozdrawiam
Dobra poradziłem sobie teraz mam LT plus ver 1.1 jak zmienić na 2.0
to 1 flash chodzi mi o same 000... w zakładce DRIVER czyli tam gdzie widać napędy potyczne. Windows wykrył mi w menadzezeSkoro same zera to wpitoliles pewnie CFW ale bez swojego klucza, posiadasz pliki z poprzedniego flashu ?
RROD może wyskoczyć jak zrobisz zwarcie 3,3v i gndZerowa, rrod jest bledem ukladow cpu/gpu ana/hana, tak mniej wiecej.
Czyli bardziej prawdopodobne ze coś się ze starą konsolą może stać w skutek wstrząsów podczas transportu z serwisu, niż w serwisie?Zerowa, rrod jest bledem ukladow cpu/gpu ana/hana, tak mniej wiecej.