Forza 2 czy się opłacało ;p?

typu1995

Świeżak
Świeżak
Witam, zakupilem przedtem na allegro forze 2 używkę za 20 zł :p czy się opłacało? Czy ta gra fajna? Gra w nią przez internet ktoś jeszczze? I czy grywalny i fajny singiel :p?

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
jeśli interesujesz się autami to się opłacało. jeśli chcesz się po prostu pościgac to nie, bo ta gra jest nudna jak flaki z olejem, moim zdaniem. każdy lubi co innego, mi nie sprawia przyjemności jechanie 8 okrążeń z czego każde po 3 min :)

mihcal5

Banned
@up jestem tego samego zdania, mam forze 3 ale była razem z exboxem, gram jak się bardzo nudzę

maciongix

Użytkownik
Użytkownik
Opłacało się, ja jak miałem tą grę to grałem głownie na xbl, sprzedawałem swoje auta innym ludziom i ogólnie było fajnie. Polecam tą gre.

typu1995

Świeżak
Świeżak
A na czym polega system sprzedawania aut :D? Mógłby ktoś rozwinąć ;D?

za gre zaplaciles tyle ile chodzi na allegro, ale jak dla mnie mimo wielkich zachytow innych nad forza to nie powalila mnie na kolana. Auta fakt fajnie odwzorowane, ale pozatym nudna strasznie. Jesli preferujesz zrecznosciowki to zadlugo w nia nie pograsz

Takenishi

Użytkownik
Użytkownik
Dostałem tę grę za free i jedyny pożytek z niej to to, że mam o 1 pudełko z grą więcej na półce ;)

cin_mar

Użytkownik
Użytkownik
gra to typowy symulator, nie będzie takiej frajdy jak w GRID czy w jakimś NFS, ale za te pieniądze napewno się opłacało, swoje odzyskasz w razie sprzedaży :)

Do góry Bottom