FORZA 3 = Na okrągło i powtórki

Squashik

Banned
Jak wykonać osiągnięcie na okrągło ? Bo nigdzie nie ma jazdy na czas czy jakoś tak ;)

No i jak zapisać powtórkę? ;)

maciekww28

Użytkownik
Użytkownik
żeby tego dokonać musisz mieć lajwa. robisz to w rankingach. zapisanie powtórki- po wyścigu masz obejżyj powtórkę no i tam też możesz zapisać

Squashik

Banned
no a na okrągło ? ;)

maciekww28

Użytkownik
Użytkownik
Na okrągło robisz w rankingach

Squashik

Banned
Jak dokładnie tego replaya zapisać ? Bo mam miesięcznego golda a nie wiem jak to zrobić .. ;(

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
Jak dokładnie tego replaya zapisać ? Bo mam miesięcznego golda a nie wiem jak to zrobić .. ;(
jesli dobrze pamietam, to po skonczonym wyscigu masz opcje zapisania powtorki. ludzie, troche wiecej myslenia...

Squashik

Banned
No to się mylisz bo nie ma nigdzie takiej opcji ... Może to dlatego że nie mam twardego dysku w konsoli bo mam Slima 4GB ? Ma to jakiś związek ? A może byłby ktoś tak miły żeby krok po kroku napisać co i jak ? Przeszukałem całą grę i nic ;(

Squashik

Banned
Pomóżcie proszę !

maciekww28

Użytkownik
Użytkownik
nic nie zrobisz, jeden koleś już kiedyś o tym pisał. ogólnie wszystko masz po wyścigu. obejżyj powtórkę, zapisz powtórkę itd. ale on też tego nie miał (nie miał opcji zapisu powtórki) nie wiem dlaczego tak się dzieje. mam arcade i zapis powtórek jest więc to nie problem tego że nie masz dysku. jakaś felerna kopia (on miał oryginał)

Squashik

Banned
ja też mam oryginał ..

dradon

Użytkownik
Użytkownik
zeby zapisac powtorke potrzebny jest dysk;p

Nexx

Użytkownik
Użytkownik
Okrążenia robisz po prostu w wolnej jezdzie w wyscigu na czas, do rankingu tez sie wlicza, a powtorki to jak nikt Tobie nie pomoze to zobacze jutro bo teraz nie mam konsoli.

Edit: Po zakonczeniu wyscigu masz w menu zapisz powtorke

ratajek

Użytkownik
Użytkownik
http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/forza-osiagniecie-83497.html w tym temacie masz napisane jak zrobić aczka z powtórką, a "na okrągło" wystarczy, że wybierzesz rankingi (do czego gold nie jest potrzebny bo sam wbilem bez) wybierasz rodzaj wyscigu tor i jedziesz min. 2 okrązenia.

A konsolki nie masz czasem z sieci Plus? za abonament?

PS. Tutaj Forza Motorsport 3 – Poradnik masz poradnik do osiągnięć :D

Squashik

Banned
Nie , kupiłem na allegro. Dzięki za pomoc ale to nie rozwiązało mojego problemu z powtórkami.

Do góry Bottom