HOT! Forza Horizon 4: Fortune Island na X018. Zwiastun i data premiery dodatku

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Microsoft nie zapomina o swoich wielkich wyścigach. Korporacja właśnie zaprezentowała świeżą zawartość, która powinna zainteresować bardzo szerokie grono odbiorców. Playground Games ma świetne plany na rozwój gry.
Forza Horizon 4 to bez wątpienia jedna z najlepszych produkcji przygotowanych wyłącznie na konsolę Microsoftu oraz komputery z Windows 10. Playground Games zaoferowało piękny świat, który urzeka zmiennymi porami roku.Xbox Game Pass za 1 zł. Promocja na dwie subskrypcjeForza Horizon 4 może pochwalić się średnią ocen na poziomie 92% - gra została doceniona przez dziennikarzy z całego świata i zbiera bardzo pozytywne opinie od graczy. Twórcy jeszcze przed premierą wspominali, że zamierzają rozwijać produkcję po debiucie – Playground Games planuje stworzenie dwóch, dużych rozszerzeń.Na X018 Microsoft pokazał Forza Horizon 4: Fortune Island, czyli pierwsze rozszerzenie, które wprowadzi do produkcji wielką wyspę. Gracze pobiorą DLC już 13 grudnia. Fani mogą szykować się również na nowe samochody.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Zwiastun bardzo fajny. Porządna burza to jest coś. Super informacja że jest to największy dodatek do tej pory wydany.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Czyli zes..... się znowu. Dadzą w przyszłym tygodniu jedno auto do forzathon shop i jedno kolejne do car passa. A to ostatnie będzie darmowe jak mniemam po ukończeniu pierwszego dodatku tak jak to było w fh3.
No... i co z tymi darmówkami za oglądanie bo ja jeszcze nic nie dostałem ale cierpliwie czekam...

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Czyli zes..... się znowu. Dadzą w przyszłym tygodniu jedno auto do forzathon shop i jedno kolejne do car passa. A to ostatnie będzie darmowe jak mniemam po ukończeniu pierwszego dodatku tak jak to było w fh3.
No... i co z tymi darmówkami za oglądanie bo ja jeszcze nic nie dostałem ale cierpliwie czekam...
Przecież to zawsze przychodzi do tygodnia czasu, nigdy od razu ;)

Curian666

Użytkownik
Użytkownik
Rychło w czas z tą pogodą, burza w FM7 to była porażka, a w FH3 czy FH4 jej po prostu brakowało. PGG dało pupki jeżeli chodzi o zawieruchy, bo z FH2 nawet nie raczyli dać pogody z DLC Storm Island do późniejszych odsłon. Ciągle ten siąpiący lekki deszczyk w FH3 i 4.

Nie podoba mi się to jak tak na siłę się rozdrabniają, przez to mamy właśnie ten efekt że mało zmian z odsłony na odsłonę i chciało by się więcej. A wszystko za sprawą że gra wychodzi co 2 lata a nie co np: 4 lata. Miejmy nadzieje że teraz to się zmieni i że FH5 nie szybko zawita tak jak i FM8.
W Końcu MS ma nowych developerów którzy ciułają właśnie gry i jakoś ten grafik się rozciągnie.

First

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
@up
Coś mi się wydaje, że MS nie zmieni cyklu wydawniczego i jakaś Forza (raz Motorsport, raz Horizon) będzie wychodzić co roku, ja i tak nie gram w motorsport, także mi tam rybka.

Jeśli chodzi o Fordy, to nie lubię/mi się nie podobają, a sam dodatek, jak to dodatek... chętnie bym ograł, ale obecnie nie mam nawet własnej kopii FH4.

Tak właściwie, to dodatki też pojawią się w Game Pass?

I ostatnie, poza tematem, odnosząc się znowu do @up - chętnie bym zmienił cykl wydawniczy serii FM i FH na 3 letni... i dodał 3 Forzę... skupiającą się na nielegalnych wyścigach... coś w stylu starych dobrych NFS Uderground 2 i Most Wanted 2003 - policja, pościgi, reputacja na mieście... [Jakby ktoś z MS to czytał, to chętnie zostanę tam skromnym dyrektorem projektu :D ]

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie, dodatki sobie już musisz dokupić. W XGP są podstawki.

suki

Użytkownik
Użytkownik
@up
Coś mi się wydaje, że MS nie zmieni cyklu wydawniczego i jakaś Forza (raz Motorsport, raz Horizon) będzie wychodzić co roku, ja i tak nie gram w motorsport, także mi tam rybka.

Jeśli chodzi o Fordy, to nie lubię/mi się nie podobają, a sam dodatek, jak to dodatek... chętnie bym ograł, ale obecnie nie mam nawet własnej kopii FH4.

I ostatnie, poza tematem, odnosząc się znowu do @up - chętnie bym zmienił cykl wydawniczy serii FM i FH na 3 letni... i dodał 3 Forzę... skupiającą się na nielegalnych wyścigach... coś w stylu starych dobrych NFS Uderground 2 i Most Wanted 2003 - policja, pościgi, reputacja na mieście... [Jakby ktoś z MS to czytał, to chętnie zostanę tam skromnym dyrektorem projektu :D ]
Nie. Forzy Motorsport 8 nie będzie w 2019. Tym samym i kolejna Forza Horizon 5 też się opóźni.

Skąd to wiem? Z oficjalnych wypowiedzi a nie z kryształowej kuli kupionej na targach kryształów w spodku w Katowicach....

First

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No niestety nie mogłem tego wiedzieć, bo moja kryształowa kula akurat jest w serwisie na naprawie gwarancyjnej, natomiast oficjalne wypowiedzi... przegapiłem...

Jak kuleczka mówi, że dodatków w Game Pass nie będzie, to nie czekam na bardziej optymalny termin, tylko już w niego inwestuję :)

suki

Użytkownik
Użytkownik
No niestety nie mogłem tego wiedzieć, bo moja kryształowa kula akurat jest w serwisie na naprawie gwarancyjnej, natomiast oficjalne wypowiedzi... przegapiłem...

Jak kuleczka mówi, że dodatków w Game Pass nie będzie, to nie czekam na bardziej optymalny termin, tylko już w niego inwestuję :)
To sobie kup uaktualnienie do ultimate za 50$ taniej wyjdzie niż kupować jedno dlc za 35$.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Może ten zestaw też przecena obejmie

suki

Użytkownik
Użytkownik
Może ten zestaw też przecena obejmie
Może i obejmie ale na cud w postaci 50% raczej nie licz :)

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Może i obejmie ale na cud w postaci 50% raczej nie licz :)
Zapewne, ale może chociaż z 25% Albo najlepiej 30% na pełną wersję ultimate gry.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Na fm7 rok temu była obniżka i na ultimate był najmniejszy rabat. Największy był na standard edition i pewnie w tym roku będzie podobnie.

Do góry Bottom