Forza Horizon 4. Nowy gameplay

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Microsoft i Playground opublikowały z okazji gamescomu nowy gameplay oraz screeny z Forza Horizon 4. Poznaliśmy też szczegóły jednego z głównych trybów zabawy w mutliplayerze.

Team Adventure Mode, bo o nim mowa, to nowy rodzaj multiplayerowej zabawy, który pozwala graczom na połączenie sił i ściganie się w różnych wariantach zabawy jak Freeroam Rushes. Włącznie z nowymi ligami, do których możemy awansować, unikalnymi nagrodami do zdobycia i prestiżowymi tytułami Grandmaster, do których dokopiemy się z czasem zbierając zgraną ekipę. Pierwszy czterotygodniowy cykl drużynowy wystartuje już 2 października, gdy Forza Horizon 4 pojawi się na półkach sklepowych.

Warto przypomnieć, że gra będzie też dostępna dla subskrybentów Xbox Game Pass. Microsoft obiecał, że największe premiery na XOne będą tam lądować i nie zamierza wycofywać się ze swojej deklaracji.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik

Banitaaa

Świeżak
Świeżak
Panowie, pytanie może głupie, ale nie znam sie. Licze na pomoc "wyjadaczy" :)
Otoż: Mam połączone konto windows/xbox. Mam oryginalną płytke z Forza Horizon 3, lecz gra działa tylko na X. Na PC nie, nie moge wogóle jej włączyć, wyskakuje komunikat, że gre trzeba zakupić. Nie chce by podoby problem trafił mnie przy FH4. Jest jakiś sposób, na granie w Forze i na PC i na Xboxie?
Czy zakupienie samego kodu ma jakieś znaczenie na działanie? Z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam! :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Panowie, pytanie może głupie, ale nie znam sie. Licze na pomoc "wyjadaczy" :)
Otoż: Mam połączone konto windows/xbox. Mam oryginalną płytke z Forza Horizon 3, lecz gra działa tylko na X. Na PC nie, nie moge wogóle jej włączyć, wyskakuje komunikat, że gre trzeba zakupić. Nie chce by podoby problem trafił mnie przy FH4. Jest jakiś sposób, na granie w Forze i na PC i na Xboxie?
Czy zakupienie samego kodu ma jakieś znaczenie na działanie? Z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam! :)
Gry w programie Xbox Play Anywhere działają tylko w wersji cyfrowej, niestety jak chcesz mieć pudełko na półce to nie pograsz na PC.

Banitaaa

Świeżak
Świeżak
Gry w programie Xbox Play Anywhere działają tylko w wersji cyfrowej, niestety jak chcesz mieć pudełko na półce to nie pograsz na PC.
Czyli jak Cię dobrze zrozumiałem, jeśli dokonam zakupu gry poprzez sklep Microsoft Store na PC , to bez żadnych problemów pogram w nią również na Xboxie?

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Tak, ale to będziesz miał dwie gry, wersji cyfrowej i płytka CD ;)

Do góry Bottom