Forza Motorsport 7 usuwa lootboxy. Forza Horizon 4 bez skrzynek

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Nastaje moda na „moja gra nie posiada płatnych skrzyń”? Turn 10 Studios właśnie zapowiedziało wielką aktualizację Forza Motorsport 7, która usunie z produkcji ten niepotrzebny element. Jednocześnie studio zapowiedziało, że lootboxy nie pojawią się w kolejnej odsłonie serii.

Forza Motorsport 7 oferuje graczom kapitalną symulację, jednak deweloperzy wciąż pracują nad ulepszeniem produkcji. Studio od dnia premiery przygotowało 15 głównych aktualizacji zajmujących się wszystkimi najważniejszymi aspektami gry – autorzy poprawili wydajność na PC, usunęli błędy, dodali nowe warianty zabawy, a nawet wrzucili do zestawu wiele dodatkowych samochodów.

Turn 10 Studios nie ukrywa, że deweloperzy mają jeszcze wiele do zrobienia, a jedną z najważniejszych rzeczy jest całkowite usunięcie lootboxów – będzie to skomplikowany proces, ponieważ autorzy nie mogą zniszczyć Waszych karier i zaburzyć rozgrywki. W rezultacie na dobry początek studio odblokowało ponad 100 wcześniej zablokowanych, „ekskluzywnych samochodów”, które znajdowały się w skrzyniach, a jednocześnie całkowicie usunięto auta z płatnych boxów. Już teraz gra będzie znacznie przyjemniejsza, a zespół odpowiedzialny za grę zadba, by całkowicie pozbyć się tego elementu z tytułu. W tej sytuacji skrzynie nie posiadają jakichkolwiek elementów, które mogą wpłynąć na przewagę podczas wyścigów.

Należy jednocześnie zaznaczyć – pomimo premiery Forza Horizon 4, twórcy nie rezygnują ze wsparcia Forza Motorsport 7 i tytuł w drugiej połowie roku otrzyma wiele nowych aktualizacji, które w ciekawy sposób rozbudują pozycję. Gracze mogą mieć także pewność, że Forza Horizon 4 nie będzie zawierać lootboxów.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
No i bardzo dobrze. Krótko w to gram ale od razu mi się to nie spodobało

suki

Użytkownik
Użytkownik
Sporo wydałem na skrzynki żeby ciuchy dobrać i odblokować specjalne modyfikacje na level up reward. Do tego tych obecnych za 420k kupiłem 20 albo więcej... :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
I na co ja mam teraz wydawać miliony ?

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Do mnie przelej ja dopiero zaczynam :)

suki

Użytkownik
Użytkownik
I na co ja mam teraz wydawać miliony ?
No właśnie nie ma na co Panie milioner :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Do mnie przelej ja dopiero zaczynam :)
ForzaHUB lum na www rewards.forzamotorsport.net klikasz co 7 dni w zależności od lvl nawet do 500 000KR

No właśnie nie ma na co Panie milioner :)

Ed. @MirBarPL nie da się przelać.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Prawidłowo że nie da się przelać, ludzie za bardzo by zaburzyli system ekonomii.
A i tak zaburzają tacy kretyni jak ten.
https://allegro.pl/forza-horizon-3-kredyty-cr-pieniadze-forsa-waluta-i6962888988.html

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
To był żart jakby ktoś był faktycznie malo domyślny. Abstrahując od wszystkiego mała zabawa by była gdybym kupił wszystko na początku. Zero satysfakcji.
Ale skrzynek i tak dobrze że się pozbyli...

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Teraz jest łatwo, w FM2/3/4 trzeba było się sporo najeździć by kupić najdroższe auta, w FH było osiągnięcia by kupić kilka najdroższych pojazdów. Ciekawe czy któryś z was zrobił całe tabelki w FM3 i FM4 ? Mi to zajęło parę lat, to było gorsze nawet od tych ~1500 wyścigów w FH2 na calaka.
Co do aukcji nawet nie chce mi się tego komentować.

Dupne to były tokeny w poprzednich odsłonach, skrzynki które kupuje się za walutę w grze są dla mnie spoko.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Włączyłem dzisiaj fm7 i skrzynki nadal są. Ktoś wie kiedy znikną?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Włączyłem dzisiaj fm7 i skrzynki nadal są. Ktoś wie kiedy znikną?
A widziałeś już zapowiedzianą aktualizację?? -_-
Samo z siebie nie zniknie, czytaj ze zrozumieniem tekst...
Turn 10 Studios właśnie zapowiedziało wielką aktualizację Forza Motorsport 7, która usunie z produkcji ten niepotrzebny element.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ja nie widziałem ale ktoś już mógł coś widzieć stąd pytanie. Odpowiadaj rzeczowo bez wywodów.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
ale ktoś już mógł coś widzieć
Jak ktoś mógł widzieć jak to wychodzi na serwer dla wszystkich jednakowo...

suki

Użytkownik
Użytkownik
Ja do pełnego garażu jeszcze nie dobiłem. Ostatnio pozbyłem się kilkunastu aut. Mam jeszcze około 50 slotów wolne. Brakuje mi do kolekcji tylko jedno auto FE jak dobrze kojarzę jest to raptor fe.
Oprócz tego mam wszystko włącznie z dwoma jednorożcami. Pierwsza forza w której tak wymaksowałem.

Do góry Bottom