GameCard

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Jeśli chcesz podzielić się swoimi osiągnięciami i umieszczać je na forach czy stronach polecam serwis http://www.mygamercard.net/ wystarczy sie zarejestrować i posiadać konto na xbox.com i wtedy można wygenerować kod obrazka jest ich kilka do wyboru.

Przykład w moim podpisie :)

aaaqqq111

Użytkownik
Użytkownik
Odp: GameCard

skorzystałem i tez mam gamecard :)
dzięki

Jaczomb

Użytkownik
Użytkownik

Mam pytanie. Jesli mam przerobke, nie gram w xbox live ale chcialbym tylko umiescic swoje wyniki na stronce ? to grozi to zbanowaniem?

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Jeśli nie masz gry w napędzie, to nie masz się czego bać przy podłączaniu do xlive więc nic nie stoi na przeszkodzie na przykozaczeniu gamescorem ;P Ale czytaj ostatniego przyklejonego newsa. 1 kwietnia to groźba banów więc trzeba się bać bez względu na to czy grasz na oryginałach czy nie z przerobionym napędem.

Jaczomb

Użytkownik
Użytkownik

Poprostu bede sie logowac na chwile bez gry w napedzie i bede sie rozlaczac ;] Nie potrzebuje grac przez neta, chociaz jak po 1 kwietnia bedzie bezpiecznie to moze moze... :)

.../ Spike dzieki za odpowiedz :)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Moim zdaniem mozesz spokojnie uzywac marketplace i grac na oryginalach.

peku

Użytkownik
Użytkownik

Sprawaw 1 Kwietnia została wyjaśniona. Jednym słowem narobiliśmy paniki ("NOWE XBOX LIVE") a tak naprawde to było zwykłe czyszczenie serwerów, teraz sie zorientowalem ze w tej wiadoomosci od xlive jest napisane ze bedize niedostepny na 3 godz a nie bylo NIC o zadnej aktualizacj :p

frey

Użytkownik
Użytkownik

spike200 napisał:
Jeśli nie masz gry w napędzie, to nie masz się czego bać przy podłączaniu do xlive więc nic nie stoi na przeszkodzie na przykozaczeniu gamescorem ;P Ale czytaj ostatniego przyklejonego newsa. 1 kwietnia to groźba banów więc trzeba się bać bez względu na to czy grasz na oryginałach czy nie z przerobionym napędem.
z tego co wiem (a wiem niewiele:p) to nie ma znaczenia czy masz gre w napedzie czy nie bo jesli masz extreme a nie ixtreme albo orginalny firmware to gra od razu po wlozeniu do napedu zapisuje informacje ze jest piracka a w momencie podlaczenia do liva x wysyla to info do MS, a potem to tylko kwestia czasu...

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Było wiele razy, przykładowo ja właściwie prawie rok grałem na xtreme, zrobiłem reflash na ixtreme i bana nie dostałem :). I gra nic w napędzie nie zapisuje, firmware albo ukrywa pirata albo nie. I za to są bany.

Więc jeśli grasz na oryg, to możesz wsadzić nawet najstarsego xtreme i nic ci nie grozi...

frey

Użytkownik
Użytkownik

dobrze wiedziec, dzieki za info :)

Do góry Bottom