Gameplaye Call of Duty: Ghosts “Into the Deep” i “No Mans Land” w 1080p

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik

Activision postanowiło wysłuchać narzekań graczy i udostępnić materiały z rozgrywki z Call of Duty: Ghosts w rozdzielczości FullHD. Jeśli jesteście ciekawi, jak wygląda grafika w grze w najwyższej jakości, to zapraszamy do oglądania “Into the Deep” oraz “No Mans Land” w 1080p.

Źródło: Gameplaye Call of Duty: Ghosts

Ostatnio edytowane przez moderatora:

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Co mi się spodobało:

❤ Pies ❤
❤ Dat Fish AI ❤

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Pies, jeden z głównych bohaterów :) tego jeszcze nie było :)

Remix27

Banned
Call of duty nikt nie przestanie zadziwiać. Grafika wykonanie ciekawe a ten pies po co tam?:)

Angel_

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Użytkownik
Remix cos nowego; ) Albo narzekanie, ze wciaz to samo albo hejtowanie jak wprowadzaja nowe elementy;P Zupelnie mi nie przeszkadza
A wiadomo cos kiedy jakis gameplay z multi? Czy cos nowego?

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Jeszcze nie:( zapewne pokażą jak zaproszą najlepszych graczy na zawody :) jakoś z dwa, półtora miecha przed premierą, wtedy zobaczymy multiplayer teraz bym liczył tylko na zdjęcie które da do myślenia, ale to moje przypuszczenia bo co rok tak samo robią.

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Remix cos nowego; ) Albo narzekanie, ze wciaz to samo albo hejtowanie jak wprowadzaja nowe elementy;P Zupelnie mi nie przeszkadza
Jeśli chodzi o multi, to powiedzieli, że nie będą się nim chwalić wcześniej niż sierpień.

dziarkos14

Banned
Sierpień? Trochę długo karzą sobie czekać, no ale cóż trzeba będzie jakoś wytrzymać.

Do góry Bottom