Gdzie się przenoszą uploaderzy z forum?

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

kulkers

Użytkownik
Użytkownik
Witam, czy jest powiedziane gdzie(na jaką stronę) się przenosi dział download gier bo szukanie gier w google jest strasznie frustrujące a na tym forum wszystko było uporządkowane na serwery itp.

czy może dział nie zostanie usunięty do końca i będzie po cichu działał jak teraz? Widzę, że są robione nowe wrzuty.

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Dzial download zostal zamkniety i nie wroci. Blokuje tylko rozwoj strony, a stron warezowych i torrentow masz mnostwo w sieci.
Nie ma oddzielnej strony do uploadow.
Widzisz upload ? Raportuj.

kulkers

Użytkownik
Użytkownik
do d..y. Rozumiem, że strona się rozrosła i chcecie mieć z tego pieniądz ale nie oszukujmy się, gdybyście nie zrobili działu download to nikt by o tym forum nie usłyszał a wasze miejsce by już dawno zajęło inne forum o x360 i tego wam życzę.

D@niel808

Użytkownik
Użytkownik
A ja się bardzo cieszę że nie ma działu download.
Jest pełno serwisów gdzie można ściągać gry na X`a np. ********.org

Simo

Użytkownik
Użytkownik
AAAle Lipa ;/
A sa dalej te "tutki" do LT.1.1 jak to zrobic itd ?

Ignorante

Użytkownik
Użytkownik
@D@niel808 dział download jest, warezów nie ma :p
@kulkers ja tu trafiłem nie ze względu na gry do ściągnięcia, ale ze względu na ogrom różnorakich informacji odnośnie xboxa, więc nie p*****l... a jak się nie umie korzystać z googli to się spamuje takie wątki :) nie podoba się to nikt Cię tu nie trzyma, załóż własne forum i zobaczymy jaki 'sukces' odniesiesz...

kj5

Użytkownik
Użytkownik
Info o piractwie, przeróbakch IMO pozostanie bo to nie jest nielegalne, bardziej jak opis broni. Możesz wykorzystać ten opis do budowy broni albo w celach edukacyjnych...
A że warez usunęli to dobrze. Jest masa stron(xbox360iso, xbox-sky, inne torrentowe trackery) i warezów z których można ściągać gry.

Simo

Użytkownik
Użytkownik
Chciałbym zapytac jak się wogóle wyszukuje pliki (gry) np. na fileserve rapidshare megaupload, w sumie głównie mnie interesuje rapidshare. Czy jest jakaś wyszukiwarka do tego ??. Żeby pliki wyszukac na którymś z tych servisów ? Zależy mi na tym bo akurat tam mam bardzo duże prędkości na samym zwykłym pobiernaiu mam jakieś 1mb/s.A na tej stroniehttp://rapideo.pl/jak_to_dziala chcę wykupic premium i zapwewne jeszcze szybciej bedzie się pobiera i bez limitów.
Tylko z tych stron ściągałem jak miałem linki.

BTW: Forum jest w deche, a że gier już nie ma to się jakoś przeboleje :)

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
tak, google. Przyklad:

Zeby znalezc call of duty black ops na fileserve wpisujesz w google:
"Call of Duty Black Ops xbox fileserve"
lub
"Call of Duty Black Ops xbox fs"
lub
"Call of Duty Black Ops xbox pal fileserve"

itd itp. kazde dziecko sobie poradzi. Poza tym masz cos takiego jak xbox360iso.com

#PCMR

Ryżownik
V.I.P
Użytkownik
PSforum.pl
Temat zamykam.
Taka decyzja została podjęta i nie widzę sensu dyskusji.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom