Gears Of War 3 - Beta

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

iTyle

Użytkownik
Użytkownik
Beta GoW 3 Zacznie się w połowie kwietnia w której znajdziemy 3 nowe tryby rozgrywki oraz 4 nowe mapy . Epic daje nam możliwość wybrania map które się znajdą się wersji Beta Wystarczy wejść na : Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren i zagłosować .

P.S Major Nelson nic nie napisał o nowy ex na Xboxa 360

Źródło : Gears of War 3 Beta update and much more just announced - Xbox Live's Major Nelson

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
ja tam nie gram w betę, nie chcę sobie psuc 'pierwszego wrażenia' po odpaleniu ostatecznej wersji, a poza tym nie mam czasu :)

xboxfan^^

Banned
czyli nie ma nowego exa na xboxa 360? ;? a juz sie cieszyłem...

T0Mmy

Banned
beta kusi ale lepiej poczekac na calą gre lub w dwójke pograć .

miało być tak pięknie z tym nowyn exem

maciejjj

Użytkownik
Użytkownik
beta kusi ale lepiej poczekac na calą gre lub w dwójke pograć .

miało być tak pięknie z tym nowyn exem
nie miało byc żadnego EXa ludzie chyba po angielsku czytać nie potrafią co Major Nelson napisał kilka dni temu.....kilka portali napisało głupotę i tyle, GDC nie jest od zapowiadania nowych gier ale za 3,5 miecha E3 i wszyscy będą happy

a Beta GOW3 miodzio, sporo dadzą do ogrania

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jak to Mnih napisał nadmierne zażywanie bety może doprowadzić że pełniaka nie kupię dlatego nie będę brał udziału ;)

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
P.S Major Nelson nic nie napisał o nowy ex na Xboxa 360
No to nigdy więcej nie bede czytał tej żałosnej Gamezilli :) skoro tak ubarwiają

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Pograłbym w tą betę, ale jak by się skończyła to pewnie nie mógłbym się doczekać pełniaka :p
Fajnie że dali możliwość wybrania mapek :)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom