Gears of War 3 - znamy datę premiery!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
Microsoft opublikował dokładną datę premiery Gears of War 3. W kontynuację przygód Marcusa Fenixa i spółki zagramy już 20 września i to równocześnie w Ameryce jak i w Europie! Wcześniej oczywiście , dla wybranych , odbędą się beta testy trybu multiplayer.
Cóż , dla każdego posiadacza Xboksa 360 to tytuł obowiązkowy , pozostali mogą tylko zazdrościć....
sid2007

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
A premiera nie miała być przypadkiem w maju? Szkoda że dopiero we wrześniu bo to jeden z najlepszych ex'ów na Xbox'a 360 ;)

kufer111

Banned
Użytkownik
heh,a ja mam key-a do bety-z bulletsormem to zobaczym co zmajstrowali panowie od epic games

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Trzeba sobie przypomnieć jedynkę i dwójkę ;)

mihcal5

Banned
pewnie się przesunie jak to zwykle bywa

Kuba2255PL

Użytkownik
Użytkownik
Lol,już się przesuneła z maja na wrzesień z powodów biznesowych,więc nie ma mowy o dalszej obsuwie,skoro gra jest już pewnie w 95% gotowa.

Altres

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Super spodziewałem się sporo później więc świetnie że 20 września ale szkoda że nie sierpień :) jeszcze wakacje by były.

Skovv

Banned
Użytkownik
a skąd masz takowe informacje o premierze??

freeq_

Użytkownik
Użytkownik
Na pewno gorąca premiera w tym roku dla posiadaczy klocków, no zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
20 września... oni nie wiedzą, że to po wakacjach i znaczna częsc ludzi nie ma już czasu na granie? ehh a tak liczylem na ten tytuł chociaż w sierpniu...

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Jeszcze ponad pół roku, szybko zleci i dostaniemy najlepszego exa na x360 :D

Duster1

Użytkownik
Użytkownik
Gdzieś tam bobąkiwali, że będzie na późny kwiecień. TRailer sprzed roku mówił , że lipiec. Teraz wrzesień. no trudno , najważniejsze żeby wyszło, bo jak wyjdzie to będzie po tygodniu klasykiem!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom