Na pierwszym poziomie trudności da się, ale na hardcoru trudno, a o insane juz nie mówie...PIRI napisał:A nie lepiej odrazu naciskac sprint i biec przed siebie ? To najlatwiejszy sposob .
Mój sposób (poziom insane):krystusw napisał:Na pierwszym poziomie trudności da się, ale na hardcoru trudno, a o insane juz nie mówie...PIRI napisał:A nie lepiej odrazu naciskac sprint i biec przed siebie ? To najlatwiejszy sposob .
Nie tylko tobie . Nie wiem co w tym takiego trudnego . Jak z tym macie problem to poczekam jak bedziecie o RAAmie pisac !Kasaniec napisał:Mój sposób (poziom insane):krystusw napisał:Na pierwszym poziomie trudności da się, ale na hardcoru trudno, a o insane juz nie mówie...PIRI napisał:A nie lepiej odrazu naciskac sprint i biec przed siebie ? To najlatwiejszy sposob .
Biegne sprintem, i często robie uniki poprzez skakanie - da sie przejść, mnie sie udało![]()
Dzięki za infoPIRI napisał:Ja mam gre na PC . Poczatek piatego aktu został zmieniony bo oddzial delta napotkał problemy w postaci brumaka . Za duzo tego nie ma a do fabuły nic nie wnosi wiec duzo nie straciles