Gold za 1zl, jak kupic

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam, niedawno skończył mi się gold a teraz wyskoczyła ta promocja za 1zl. Czy jest jakaś możliwość kupna tego golda w tej cenie bez przypinania karty kredytowej? Nie posiadam takowej. Kiedyś podpiąłem PayPala do którego miałem przypisane konto bankowe, co prawda nic nie kupiłem, ale skoro w opcjach płatności widnieje PayPal to myślę że takie rozwiązanie by wystarczyło aby dokonać zakupu. Niestety konto bankowe odwiązałem już z PayPala a ponowne przyłączenie trwa z parę dni a weekend chciałbym pograć.

Jest może jakieś rozwiązanie?

A może da się zrobić tak, aby ktoś mi to kupił a ja mu przeleje pieniądze, parę złotych więcej za fatyge?

@edit., Już po sprawie. Temat do usunięcia/zamknięcia.

Ostatnia edycja:

guzu

Użytkownik
Użytkownik
Można przypiąć także kartę debetową.

D

Deleted member 155634

Guest
Właśnie takie pytanie chciałem zadać. Otóż mam na saldzie 10,49 zł. Chciałem kupić Gold za 1 zł. Wyskakuje mi, że muszę dodać metodę płatności. Nie chcę podawać danych karty. Jest opcja dodania kodu z kuponu. Tam jest mowa, że następna płatność to 29 zł. Czy doładowanie salda za 20 zł załatwi sprawę? Jeśli nie, to jakiej wartości musi być to doładowanie z kuponu?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
-_- Golda kupisz tylko karta płatniczą... bo to subskrypcja jest...
Albo gotowe zdrapki z goldem w sklepie... kupon to zdrapka ze sklepu.
Boisz się dodać bo? Ktoś Cię okradnie? Szybciej Cię ktoś w sklepie kawiarni zeskimuje niż tu coś się z tym kontem stanie...
bez przesady karty są po to żeby nimi płacić w sieci itp... a nie kisić w portfelu dla ozdoby.
Banki takim powinny dowalać taką prowizję żeby nie opłacało się jej mieć...
Po dodaniu karty dalszą płatną subskrypcję idzie wylączyć jednym kliknięciem więc to też nie jest problem... i kartę potem odpiąć od konta.

D

Deleted member 155634

Guest
Czyli jakim te banki powinny dowalać prowizję?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Wszystkim co maja karty a ich nie używają...

D

Deleted member 155634

Guest
To napisz o tym na forum banku.
btw, Już się dowiedziałem, że promocje na gry będą dla wszystkich obowiązywały od 19. (być może od 20. dla CET).

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Do góry Bottom