Gra w nowe gry na LT 1.1

Ehea

Świeżak
Świeżak
Witam, posiadam dasha 9199. Mam parę pytań:

1) Opłaca się bawić w metodę 3 dashy? (Chciałbym pograć w Bulletstorma / NFS / czy nawet Assassina - Fable 3 na 9199 śmiga :)) Nie mam zbytnio jak przerobić na LT+, a wysyłać konsoli mi się nie widzi no i flagi też bym nie chciał...
2) Czy jak wgram 3 nowe dashe to będę mógł zainstalować patcha do Cod'a BO? (tego z botami)
3) No i czy w ogóle jest opłacalne wgrywać te 3 dashe, bo aż tak bardzo to mi nie zależy, chyba, że każda gra teraz będzie wymagała nowego dasha, czy zostawić sobie 9199?

T0Mmy

Banned
Jak nie masz kasy na przeróbke to możesz narazie tak pograć ale ja bym zainwestował w flash albo samemu zrobił bo nigdy nie wiadomo co wymyślą . A zrobienie samemu flasha nie jest trudne

ramoon

Użytkownik
Użytkownik
Z jakiego miasta jesteś ?? moim zdaniem jednak lepiej bedzie zainwestowac w tego LT+
Na allegro sa zaufani kontrahenci i mozesz smialo wyslac sam naped w ciagu tygodnia dostaniesz juz z nowym flashem albo jesli jestes z jakiejs wiekszej miejscowy to isc osobiscie.
Owszem możesz zastosować metodę 3 dashy tutorial jest na forum.

PS. Nie rób samemu flasha jesli nie masz doswiadczenia bo jak cos spierdzielisz to wymiana bedzie Ciebie srogo kosztowac

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
a co do wysyłania to zawsze mozna sam napęd wysłać......

Ehea

Świeżak
Świeżak
Ja mam nienaruszoną plombę, a zerwać jej zbytnio bym nie chciał (wiem, że można samemu odkleić, ale wolę żeby zrobił to ktoś, kto ma doświadczenie).
Jakby już metoda 3 dashy nie działała, pojechałbym zrobić tego flasha :).

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
odpalasz suszarke i peseta w dłoń i plomby nie ma......

Ehea

Świeżak
Świeżak
Wiem jak się odkleja, ale nie będę się w to bawił.

Pieniądze na flasha mam, tylko pojechać zbytnio nie ma kiedy, bo do szkoły jeszcze chodzę. W sobotę bym mógł w sumie jechać, ale musiałbym pogadać z osobą, która przerabia.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
skąd ty jesteś wogóle....

Ehea

Świeżak
Świeżak
Żary, 50km od Zielonej Góry.

Dobra, sflas***ę sobie napęd na LT+.

Mam ostatnie pytanie - Jaki dash wprowadza AP25 do Halo i Codów? (bym wgrał wcześniejszy, bo i tak po sieci nie gram)

Do góry Bottom