Po włączeniu gry dragon age inkwizycja wyskakuje mi komunikat że należy włożyć dysk do napędu.
Obie płyty na pewno dobrze przerzuciłem, fabuła odblokowana.
Ja zrobiłbym tak, w dashlaunch ustaw opcje automatyczna zmiana płyty (jak nie masz to znajdziesz w sieci). DVD1 i 2 przerób do GOD i wrzuć na dysk konsoli, odpal grę i powinno działać jak nie to się będzie dalej myśleć.
Ja zrobiłbym tak, w dashlaunch ustaw opcje automatyczna zmiana płyty (jak nie masz to znajdziesz w sieci). DVD1 i 2 przerób do GOD i wrzuć na dysk konsoli, odpal grę i powinno działać jak nie to się będzie dalej myśleć.
"automatyczna zmiana płyty" - znalazłem tylko coś takiego - Auto Swap: wykonuje automatyczną zamianę dysków, nie włączać tego gdy używasz FSD lub swap.xex ...
O tą opcje chodzi ?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.