Grafika

Miki86

Świeżak
Świeżak
Czy to prawda ze grafikana X360 zalezy od rodzaju Tv i ze po podlaczeniu do zwyklego Tv tzn nie plazmy czy lcd grafika bedzie taka jak na PS2?

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Grafika

Nie tyle co grafika będzie słaba(tak jak na przykład u mnie gdy podłącze X'a do 29" CRT Samsunga, to lepiej juz wogóle nie grać bo ten wygląd to powala...), a to jak będzie wyświetlane, na niektórych CRT będzie widać pixele, kwadraciki(tak jak u mnie) to zależy jakiej firmy masz TV itp.

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Po prostu zwykle telewizory maja za niska rozdzielczosc (bodajze 480i w PALu) i nie bedzie widac tylu detali w grach (czasami rowniez tekstu pisanego mala czcionka). Rowniez mniej detali na teksturach itp, dlatego porownania do PS2. X360 wspiera rozdzielczosci az po 1080p, a zdecydowana wiekszosc gier chodzi na 720p.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Grzelus301 napisał:
Nie tyle co grafika bdzie sÓaba(tak jak na przykÓad u mnie gdy podÓŃcze X'a do 29" CRT Samsunga, to lepiej juz wogłle nie graŚ bo ten wyglŃd to powala...), a to jak bdzie wyÖwietlane, na niektłrych CRT bdzie widaŚ pixele, kwadraciki(tak jak u mnie) to zaleßy jakiej firmy masz TV itp.
piksele w zwyklych tv sa okragle, obraz bedzie rozmazany

Miki86

Świeżak
Świeżak

Czyli jednym slowem odradzacie kupowania X'a jezeli mam zwykly Tv?

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

ja mam zwyklego Panasonica ma jakies 10 lat i nie narzekam :) lipiec/sierpien przerzucam sie na jakas 40' HD

Jak Ci tak strasznie to bedzie przeszkadzac to kupisz sobie za 100zl na allegro jakis monitor CRT 19" i gry beda ladnie wygladac

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

realizer napisał:
ja mam zwyklego Panasonica ma jakies 10 lat i nie narzekam :) lipiec/sierpien przerzucam sie na jakas 40' HD

Jak Ci tak strasznie to bedzie przeszkadzac to kupisz sobie za 100zl na allegro jakis monitor CRT 19" i gry beda ladnie wygladac
Lepiej panorame, bo na 19' CRT w niektórych grach będziesz musiał albo grać w 640x480, albo grać z pasami.

Miki86 napisał:
Czyli jednym slowem odradzacie kupowania X'a jezeli mam zwykly Tv?
Jak masz zwykły TV, a nie masz monitora, ani kasy na monitor to zdecydowanie odradzam! Dodać należy że mój np TV jakieś cienie miał po dłuższym graniu i były one także na zwykłym obrazie :-\

Do góry Bottom