Gry bez Ap 2.5

Ibra

Użytkownik
Użytkownik
Witam wszystkich mam lt+ i chcę nagrać PES 2011 i szukałem na forum i są poradniki jak nagrać gry które potrzebują Ap 2.5 a jęsli PES tego nie potrzebuje to jak ja to mam nagrać i jak mogę sprawdzić który mam wave ?? Nic nie roumiem z tego Abgxa ;/

Fuks

Użytkownik
Użytkownik
PES nie ma ap2.5, a o wave się nie martw bo lt+ odczyta każdą grę i nie trzeba się bawić w paczowanie, a nagrać możesz tak samo jak pozostałe gry.

Ibra

Użytkownik
Użytkownik
Czyli nic nie muszę robić tylko od razu nagrywać przez img burn czy mam pierwszo włączyć ten abgx (jak tak to co mam w tym abgx ustawić) ??
Dodam że kumpel ostatnio nagrywał Mafie 2 i też ma lt+ i nagrał normalnie to nie działała a jak zmienił na wave 2 to działa, dlatego się trochę boje to nagrać ;/

Fuks

Użytkownik
Użytkownik
Jest to niemożliwe, że z oryginalnym wavem nie działała mu a z wave 2 tak pewnie nie ma lt+, a co do PES'a możesz przepuścić przez agbx w celu sprawdzenia czy wszystko ok, a grę wystarczy normalnie wypalić jak zawsze.

Ibra

Użytkownik
Użytkownik
Przepuściłem przez abgx wszystko zielone, nagrałem przez img burn i śmiga (chyba kumpel coś u siebie pochrzanił) !!
Pozdro & Dzięki ;)

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Forum się kłania, kto nie szuka ten błądzi w labiryncie dezinformacji...

Do góry Bottom