Witam wszystkich mam lt+ i chcę nagrać PES 2011 i szukałem na forum i są poradniki jak nagrać gry które potrzebują Ap 2.5 a jęsli PES tego nie potrzebuje to jak ja to mam nagrać i jak mogę sprawdzić który mam wave ?? Nic nie roumiem z tego Abgxa ;/
Czyli nic nie muszę robić tylko od razu nagrywać przez img burn czy mam pierwszo włączyć ten abgx (jak tak to co mam w tym abgx ustawić) ??
Dodam że kumpel ostatnio nagrywał Mafie 2 i też ma lt+ i nagrał normalnie to nie działała a jak zmienił na wave 2 to działa, dlatego się trochę boje to nagrać ;/
Jest to niemożliwe, że z oryginalnym wavem nie działała mu a z wave 2 tak pewnie nie ma lt+, a co do PES'a możesz przepuścić przez agbx w celu sprawdzenia czy wszystko ok, a grę wystarczy normalnie wypalić jak zawsze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.