Gry danego gatunku pod multi.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

victhe

Użytkownik
Użytkownik
Witam.

Z kolegą szukamy gier w które możemy długo pograć razem (multiplayer / cooperative).
W tej chwili ja mam CoD:MW2 i GTA4 a mój kolega CoD:MW2 i GoW1. GoWa1 nie chcę kupić bo mi się nie podoba.
Poszukujemy gier:

1.Wyścigowych
(aktualnie widziałem tylko TDU2 / FORZA3 / Hot Pursuit na rynku, z czego interesuje mnie tylko HP, lecz mojego kolegę
on nie przekonuję, jeśli znacie naprawdę dobre wyścigówki na których nadal trwają rozgrywki multiplayer to proszę pisać.)

2.RPG
Tak wiem, będzie ciężko. Na początku mieliśmy w planach FABLE3 lecz inny kolega mi to pożyczył, gra została wygrana w 1 dzień więc odpada.
RPG raczej pod coopa, chodź jak by był multi to super.

3.Jaką grę polecacie jeszcze pod coopa/multi z kolegą?

Proszę o odpowiedzi.
Pozdrawiam

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
z wyścigówek to polecam Burnouta Paradise, z RPGów nic ciekawego po multi nie ma, a z innych gier po multi polecam CoDa4, AC:B, L4D

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
1.Wyścigowych
(aktualnie widziałem tylko TDU2 / FORZA3 / Hot Pursuit na rynku, z czego interesuje mnie tylko HP, lecz mojego kolegę
on nie przekonuję, jeśli znacie naprawdę dobre wyścigówki na których nadal trwają rozgrywki multiplayer to proszę pisać.)
Need for Speed Shift

2.RPG
Tak wiem, będzie ciężko. Na początku mieliśmy w planach FABLE3 lecz inny kolega mi to pożyczył, gra została wygrana w 1 dzień więc odpada.
RPG raczej pod coopa, chodź jak by był multi to super.
Two Worlds 2 (?)

3.Jaką grę polecacie jeszcze pod coopa/multi z kolegą?
Borderlands, Call of Duty MW 1 :), Battlefield Bad Company 2

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom