Gry, elektronicznie

mico360

Świeżak
Świeżak
Cześć wszystkim! Mam pytanie odnośnie kupowania gier, a właściwie kont przez które rzekomo ściąga się grę na dysk. Jest kilka propozycji takiego kupna np. na allegro BFDC2 + Vietnam kosztuje tak nie całe 60 pln. I jak to się ma naprawdę. Nie ma za coś takiego banów czy innych tego typy rzeczy?. wgl. na jakiej zasadzie to działa. ? Pozdro! :)

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
kupujesz konto z grami, czy punkty MSP ktore sa na jakims koncie?

mico360

Świeżak
Świeżak
punkty msn na koncie.

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
punkty msn na koncie.
niby jeszcze nikomu nie dali bana za to, ale pochodzenie tych punktów jest niejasne, może za tym stac nieuczciwy interes.

mico360

Świeżak
Świeżak
hehe "nieuczciwy interes" mówisz ;> ale bo w sumie jak się zdobywa te punkty, grając tak? i nie wiem właśnie czy wszystko działa z tym patentem

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
grajac zdobywa sie GS. za GSy nie kupisz nic. na livie kupuje sie za kupowane MSP i jak chcesz jakas gre to ci wlasnie MSP sa potrzebne

mico360

Świeżak
Świeżak
A kupiłbyś właśnie w taki sposób? kkonto z punktami na grę?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
juz kupilem tak ze 3 konta. problemow nie bylo. ale lepiej je wydac w ciagu 24h. bo pozniej nikt nie daje gwarancji ze one nadal beda na koncie.

mico360

Świeżak
Świeżak
a nie wiesz może ile BFBDC2 + Vietnam zajmuje miejsca?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
nie mam pojecia. moze da sie to sprawdzic na stronie xboxlive

Kacpers

Użytkownik
Użytkownik
Bad company 2 4,88 GB ,a vietnam 1,06 MB ,ale żeby grać nawet w podstawkę musisz pobrać patcha który zajmuje ok. 1,6GB ,a w nim jest zawarty vietnam.

Do góry Bottom