Xbox 360 Gry PL

Michal_burnout

Świeżak
Świeżak
Witam, czy mogę jakoś zwiększyć prawdopodobieństwo pobrania gry w polskim języku(jeśli taka wyszła naturalnie), lub nawet po pobraniu czy mogę jakimś programem to sprawdzić? Pozdrawiam

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jak już pobrałeś to po co jakikolwiek program. Włącz i zobacz.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Włącz i zobacz.
Tak i zmarnuje nagraną płytę.... Brawo Ty...
Przed pobraniem wstawki przy wstawce pisze co to jest ewentualnie w necie szukać info o danym wydawcy wstawki i co w tym siedzi... Na ABGX nie patrz bo on pokazuje czy dash i aczki są w PL. W dziale ISO w moich postach szukaj info na temat polskich wstawek.
https://xboxforum.pl/forums/iso-xbox-360/

Gielar

Świeżak
Świeżak
niedawno zdechła strona xbox360iso macie jakiś dobry zamiennik z polskimi grami ?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
niedawno zdechła strona xbox360iso macie jakiś dobry zamiennik z polskimi grami ?
Zakaz dodawania linków do pobrania pirackich kopii gier, filmów, muzyki itp. Forum nie wspiera piractwa!

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Przejrzyj forum torrentinvite tam co jakiś czas pojawia się taki topic, ludzie też szukają nowych źródeł bo sporo stron padło/zamknęło się gdy ceny gier na poprzednią generację stały się akceptowalne a z drugiej strony skończyły się nowości.

Michal_burnout

Świeżak
Świeżak
Ok, dzięki za podpowiedzi, trochę szkoda, że to nie jest tak jak u konkurencji, tam jest ID gry i to w 99% się sprawdza(chyba, że ruski wytną jezyk pl) Chodzi o to, że Xboź będzie z RGH, a jeszcze go nie mam, jest w trakcie poszukiwań, ale już chcę parę gier pobrać dla kolegi, a nie chce na próżno pobierać wstawek, torki większość martwe, ale jest strona na której są powiedzmy dwa rodzaje wstawek: "[Region Free][ISO]" i "[Region Free][ISO] ", mało tego czy każda wstawka będzie miała język angielski? Bo np też spotykam takie dwie wersje "ver NTSC-U (Latino)" i "ver PAL (Español)" :) Z konkurencją Sony mógłbym nawet wam pomóc ;) ale z Xboxem nie mam pojęcia na razie czytam i szukam informacji. Fajnie jakby był program, wrzucam grę i pokazuje wersje językowe i inne info, wtedy może bym pobrał parę wstawek i się zorientował co i jak.

Gielar

Świeżak
Świeżak
torrentinvite rozumiem ze tam trzeba kupowac zeby mic dostęp to for :/ a nie wiecie czy xbox360iso wstanie ?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Zwykłe forum o p2p i p2m, ludzie zapraszają się tam na różne zamknięte strony i rozmawiają o pierdołach, jeżeli ktoś coś sprzedaje to jest **ujem. W tym środowisku sprzedaż jest mocno negowana.

Żadnych linków tam nie znajdziesz jak by co.. ale prędzej dostajesz odpowiedz gdzie szukać bo tutaj kilka postów wyżej na czerwo jak widzisz jest odpowiedz.

Michal_burnout

Świeżak
Świeżak
Rozumiem i dzięki za podpowiedzi, ale mnie nie chodzi, żeby ktoś podał gotowe linki :) , chciałbym po prostu sprawdzić to co pobiorę :) Jedyne wyjście to test na konsoli.

Do góry Bottom