Poszukuje jakiś gier przygodowych na x360, dla ojca .Może być horror przygodówka , lub podobne coś do tomb raidera. Mi na myśl nic nie przychodzi bo raczej na konsole nie ma takiego gatunku gier.
Zależy jaki typ gier lubi tata, ja sie zachwycam przygodową /grą akcji Splinter Cell: D.A. z tym że tu trzeba znać angielski albo wspomagać się poradnikiem. Świetna gra z tym, że ma już rok.
Mnie sie bardzo podobal Fahrenheit ale to pozycja z Xboxa 1 (ja gralem na PC). Przygodowka z klimatem Twin Peaks w konwencji filmu interaktywnego z wieloma zakonczeniami i wieloma sposobami na rozwiazanie jednego problemu. Naprawde polecam
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.