gry z xgd3 nie działają

Border

Użytkownik
Użytkownik
Wlasnie podlaczylem xboxa pod neta zalogowalem sie na livie i chce odpalic sobie ac revelations a tu bum, plyta nie jest obslugiwana. I tak jest z kazda gra z xgd3 :/ mam lt 2.0 dash najnowszy, czyscilam cache, nie pomoglo prosze pomocy.

kobek66

Użytkownik
Użytkownik
A nie wyskoczyła ci aktualizacja?

Border

Użytkownik
Użytkownik
Nic mi się nie aktualizowalo

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Gry nagrywane z pomocą iHASA?

Najlepszym rozwiązaniem na Twój problem będzie wgranie LT3.0 do napędu Twojej konsoli oraz nagranie gier jeszcze raz ( za pomocą iHASA ), tak by były dostosowane pod LT3.0

kobek66

Użytkownik
Użytkownik
Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest aktualizacja LT i kupienie ihasa

Border

Użytkownik
Użytkownik
Matko Boska już wolę xboxa sprzedać niż ładować w tego starego xenona kolejne 6 dych za wgranie lt 3.0 i ihasa do kompa za kolejne 6 ducha czy nawet 8.

yago13

Użytkownik
Użytkownik
Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest aktualizacja LT i kupienie ihasa
Wcale nie tylko rgh jakieś lt to lipa 3 lata mialem lt i zawsze kasa na płytki nagrywanie dziala nie działa a jak załadowałem rgh to konsola odżyła wszystko dziala z dysku gry arcade dlc skiny miodzio goraco polecam

wysłane z C64

Border

Użytkownik
Użytkownik
Wcale nie tylko rgh jakieś lt to lipa 3 lata mialem lt i zawsze kasa na płytki nagrywanie dziala nie działa a jak załadowałem rgh to konsola odżyła wszystko dziala z dysku gry arcade dlc skiny miodzio goraco polecam

wysłane z C64
A rgh można jakoś samemu zrobić a jak nie to ile trzeba by zapłacić za zrobienie rgh?

TigraTeam

Banned
A rgh można jakoś samemu zrobić a jak nie to ile trzeba by zapłacić za zrobienie rgh?
Na xenonie rgh nie zrobisz:(

Border

Użytkownik
Użytkownik
Jprdl –.– to ten xbox teraz nadaje się w sumie na śmietnik bo nie mam zamiaru ładować znów 6 dych w przerobione...

kobek66

Użytkownik
Użytkownik
Sprzedaj go i kup inny najlepiej Jasper z wgranym lt 3.0 albo RGH i po kłopocie

Border

Użytkownik
Użytkownik
no, sprzedam go za 2 stowki moze jak on ma jeszcze naped zryty bo czasem sie nie wysuwa..

kobek66

Użytkownik
Użytkownik
Ale nie wysuwa się jak jest płyta wsadzona czy bez płyty?

Border

Użytkownik
Użytkownik
jak jest plyta to sie wysuwa wlasnie jak nie ma plyty to ani drgnie ;/

kobek66

Użytkownik
Użytkownik
To nie wina napędu tylko gościa który ci robił przeróbke, gdy nie ma płyty tacka o coś zaczepia i się nie wysuwa, dlatego musisz mieć cały czas płytę w środku

Border

Użytkownik
Użytkownik
A ja czytałem że to może być tak gumka która wysuwa napęd czy cos takiego

Do góry Bottom