Gry z zagranicznych Store

obr

Świeżak
Świeżak
Cześć,

Mam pytanie, bo często można znaleźć gry w zagranicznych Windows Store w lepszych cenach niż w PL. Czy takie gry będą normalnie mi działać?

Pozdrawiam,
Łukasz

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Cześć,

Mam pytanie, bo często można znaleźć gry w zagranicznych Windows Store w lepszych cenach niż w PL. Czy takie gry będą normalnie mi działać?

Pozdrawiam,
Łukasz
Tak, nie ma znaczenia na jakim store kupisz grę. Sporo nas z tego forum tak kupuje, bo po co przepłacać ;) Tyczy się to gier na Xbox One, bo gry z X360 mają blokady regionalne., a te z XO nie.

obr

Świeżak
Świeżak
@kuleczka91 - Dzięki! :)

obr

Świeżak
Świeżak
To jeszcze mam pytanie, bo robię zakupy w sklepie MS Store w HongKongu. Jako metodę płatności wybieram PayPal. Zasiliłem konto PayPal wymaganą kwotą w HKS i wyrzuca mi że nie może przeprocesować płatności. Spotkał się ktoś z czymś takim?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
To jeszcze mam pytanie, bo robię zakupy w sklepie MS Store w HongKongu. Jako metodę płatności wybieram PayPal. Zasiliłem konto PayPal wymaganą kwotą w HKS i wyrzuca mi że nie może przeprocesować płatności. Spotkał się ktoś z czymś takim?
Nie działają takie płatności, żadne karty, paypale. Tylko zdrapki.

https://xboxforum.pl/threads/obejscie-blokady-ms-na-zagranicznych-zdrapkach.163652/

Do góry Bottom