Tak, nie ma znaczenia na jakim store kupisz grę. Sporo nas z tego forum tak kupuje, bo po co przepłacać Tyczy się to gier na Xbox One, bo gry z X360 mają blokady regionalne., a te z XO nie.
To jeszcze mam pytanie, bo robię zakupy w sklepie MS Store w HongKongu. Jako metodę płatności wybieram PayPal. Zasiliłem konto PayPal wymaganą kwotą w HKS i wyrzuca mi że nie może przeprocesować płatności. Spotkał się ktoś z czymś takim?
To jeszcze mam pytanie, bo robię zakupy w sklepie MS Store w HongKongu. Jako metodę płatności wybieram PayPal. Zasiliłem konto PayPal wymaganą kwotą w HKS i wyrzuca mi że nie może przeprocesować płatności. Spotkał się ktoś z czymś takim?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.