Gta IV 25 kwietnia w polsce !!!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

szyna55

Użytkownik
Użytkownik
TAK !!! Juz w piatek niektóry polacy beda grali w GTA IV a to dzieki slepowi wirtus.pl po zamówieniu pre-orderu w tym sklepie długo oczekiwaną gre dostajemy 4 dni przed premierą. Wiecej info:

http://grrr.pl/2008/04/19/grand-theft-auto-iv-w-polsce-tez-wczesniej/

Pzdr..

septem

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Gta IV 25 kwietnia w polsce !!!

Jak myslicie, czy beda dzieki temu wczesniej iso na rapidzie?

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

A wlasnie i mam prosbe do kogos jak zamówil ktos ta gre z tego z sklepu niech upnie kopie zapasową Bedziemy bardzo wdzieczni :)

cux

Użytkownik
Użytkownik

ISO bedzie 23, jak ktos to pisal. I jakos wierze w to. ;)

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Tak samo 25 będzie w empiku :D

A co do kopi to moim zdaniem będzie szybciej niż 23 ;D

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

heh.. dzisiaj juz mamy 20 no to czekamy :)

P

przeo_91

Guest

Erno napisał:
Tak samo 25 będzie w empiku :D

A co do kopi to moim zdaniem będzie szybciej niż 23 ;D
No niestety Erno kopia najwcześniej będzie 23 a najpóźniej 25 ;/ przed chwilą gadałem z gościem który to wstawi na *******.

septem

Użytkownik
Użytkownik

W takim razie 3 dluuuugie dni przed nami... przeo_91- ten koles skad ma niby miec gre 23.?

ShedPL

Użytkownik
Użytkownik

No to polska jest pępkiem świata skoro ma premierę 4 dni wcześniej. ;) Kopie zapasowe pozostawię bez komentarza.
Mi zostaje czekać do 29, plus czas jaki potrzebuje zamówienie aby przyjść z ultimy... ::)

P

przeo_91

Guest

septem napisał:
W takim razie 3 dluuuugie dni przed nami... przeo_91- ten koles skad ma niby miec gre 23.?
Niestety kolego ja nie wiem skąd on ją będzie miał ;/ wiem tyle że to pewny gość, najlepszy uploader na ********.org, pamiętajcie że 23 to nie jest przesądzone może się opóźnić nawet do 25 kwietnia!

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

przeo_91 napisał:
Niestety kolego ja nie wiem z kont on ją będzie miał ;/ wiem tyle że to pewny gość, najlepszy uploader na ********.org, pamiętajcie że 23 to nie jest przesądzone może się opóźnić nawet do 25 kwietnia!
To i tak tak szybko...

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

przeo_91 napisał:
Niestety kolego ja nie wiem z kont on ją będzie miał ;/
Jak mamy pisać po polsku to piszmy ;P

EDIT:

przeo_91 napisał:
Już Erno byk poprawiony :p
Nie do końca ale nie będę się już czepiał...

cux

Użytkownik
Użytkownik

Watpie, zeby tylko w Polsce premiera byla szybciej... A teraz sie dowiedzialem, ze chodzi o polskiego updatera, no coz, na zachodzie jest ich wiecej (co nie znaczy, ze sa szybsi, ale badzmy realistami;]), moze wstawia szybciej. ::)

P

przeo_91

Guest

Już Erno byk poprawiony :p
no teraz już tak .

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

przydalo by sie iso gta IV zauploadowac na moorhunta :) ale oczywiscie jak ktos bedzie mial

septem

Użytkownik
Użytkownik

Mialbym prosbe: jesli jutro bedzie juz gta na ********** lub na rapidzie to prosilbym o info w tym temacie :)

Bełek

Użytkownik
Użytkownik

z ciekawostek:

Firma Rockstar, informując dzisiaj przedstawicieli mediów, że otrzymają w tym tygodniu swoje kopie Grand Theft Auto IV, poprosiła o podanie Gamertaga lub PlayStation ID. W przypadku wersji na Xboksa 360 Microsoft nie będzie podobno wpuszczał na serwery GTA IV osób spoza zaaprobowanej listy. Tym samym jeśli uda Ci się jakimś sposobem dotrzeć do gry przed 29 kwietnia, to pozwiedzasz Liberty City samotnie. Przy okazji przypomniano, o standardowym w takich przypadkach, obowiązku ukrycia tytułów w profilu i skorzystania z innych opcji prywatności dostępnych w edycji konta. Wynika z tego prosta rzecz - nie chcesz mieć kłopotów, to graj offline do dnia premiery. Kto wie czy nie będą wyciągane również jakieś przykre konsekwencje w stosunku do tych, którzy się nie podporządkują albo dotrą do egzemplarza gry bez wiedzy Rockstar przed wtorkiem.

Zródło: www.onlinecenter.pl

sebolek

Użytkownik
Użytkownik

nie ma co sie podniecać idziesz do empiku i leży na półeczce :D ja tam widzialem pre-order :D :D i to oryginalna :D a mieszkam w miasteczku Legionowo sie nazywa :D a to już jest coś :D

dziś 22 :D

Ponury0

Użytkownik
Użytkownik

Gta IV jest na Netloadzie juz i ejszcez gdzies PAL!!

asq1994

Użytkownik
Użytkownik

Podal linki

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom