GTA V - Oficjalny gameplay zaprezentowany już jutro!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Pora suszy w branży, jednak coś się dzieje...​
Rockstar games, poinformowało przez portal społecznościowy, że oficjalny gameplay z GTA V zostanie zaprezentowany już jutro.
Ja osobiście czekam z językiem na wierzchu, ponieważ jak wiadomo każde informacje o GTA są dobre, a pokaz gameplayu? hoho! będzie się działo.
Pozostaje tylko mnie, jak i wam czekać do jutra, by sprawdzić czym nas Rockstar zaskoczy. Myślę że warto czekać...

Gameplay będzie o 16:00 naszego czasu

Dla Xboxforum.pl /Azura

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Superancko. Na to czekałem

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Trochę to dziwne, ostatnio w 'Q&A' napisali, że pierwszy gameplay pokażą nie prędzej, jak we wrześniu.
Ja się wstrzymam z oglądaniem do czasu premiery. Nie chcę sobie spoilować ani psuć wrażeń.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Trochę to dziwne, ostatnio w 'Q&A' napisali, że pierwszy gameplay pokażą nie prędzej, jak we wrześniu.
Ja się wstrzymam z oglądaniem do czasu premiery. Nie chcę sobie spoilować ani psuć wrażeń.
Nigdzie nie pisało że we wrześniu, tylko że zaprezentują wkrótce :)

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie ma innej opcji. Zakładam sobie bana na te forum dopóki wszyscy nie ochłoną po wrażeniach z gameplay'a. Także 3majcie się do... kiedyś tam!

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
Oglądać? Nie oglądać? O to jest pytanie....
Z jednej strony olbrzymia ciekawość jak to w ruchu wygląda z drugiej strony jest to być może jedyna taka okazja , aby włączyć tak wyczekiwany tytuł nie widząc wcześniej jak wygląda...
Hmmm...oby pokazali jak najwięcej , a jednocześnie jak najmniej. Cokolwiek to znaczy.

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Obejrzysz tylko jeszcze o tym nie wiesz.

peh

Banned
Ja oglądam, nie kupuje kota w worku.

fernando90

Użytkownik
Użytkownik
Jestem przekonany że każdy kto interesuję się wszystkimi informacjami o tej grze nie wytrzyma do 17.09.2013 bez podglądu na gameplay.:tears_of_joy:

Makavel

Użytkownik
Użytkownik
I tak wszyscy z Was obejrzą :)

dawidek295

Xbox One
Xbox One
Tak samo było z GTA IV RDR nie obejrzę a i tak każdy nawet choćby spojrzy. Chociaż jutro bardzo trudno będzie zobaczyć ten gameplay bez zacinek jak tyle osób wbije w jednym momencie;)

cptMichaaX

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
chociaż zobaczę sobie gameplay no chyba ze uda mi sie zagrać na PS4 w to ;/

voltan91

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
No ja się nie mogę doczekać :D
Oryginał i tak wpadnie, będę czcił tę grę.

ad1

Użytkownik
Użytkownik
Jestem mokry:3

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Lewis

Użytkownik
Użytkownik
cos czuje ze jutro polowa swiata sie baardzo rozczaruje :] hehehhehehe

Blasterek

Świeżak
Świeżak
Też tak sądzę troszkę mi tutaj ta gra wygląda na Saint Row nie sądzisz? bajkowe :D

JaZz

PlayStation 4
Ryżownik
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie bluźnij!!

Pomyślałem że może jednak nie.. wolę niespodziewankę i ujrzę gameplay dopiero z mojej konsoli jak będę grał? nieee nie wytrzymam :D

BTW. pamiętacie żeby kiedyś R* dał gameplay GTA przed premierą?

paxmack

Użytkownik
Użytkownik
No to w końcu będzie można się przekonać, czy GTA V faktycznie będzie takie ładne jak na screenach :)

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Też tak sądzę troszkę mi tutaj ta gra wygląda na Saint Row nie sądzisz? bajkowe :D
Też się właśnie tego boję, bo na niektórych screenach faktycznie wygląda jak Saints Row. Miejmy nadzieję że nie zrobią z GTA V - anime. Zobaczymy za niecałe 5 godzin jak to będzie wyglądało. Oby dali jakiś porządny gameplay.

Po|<ora

Banned
Użytkownik
Pewnie gameplay będzie około minuty z groszami.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom