GTA V - Oficjalny Gameplay!

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Obiecali i dali co było obiecane...​

Pisałem wczoraj o zapowiedzi Rockstar Games, która jest w Tym miejscu że dziś o godzinie 16:00 czasu polskiego, zaprezentują nam gameplay z wyczekiwanego przez wszystkich GTA V. Obietnicy swojej dotrzymali i urywki z gry pokazali.

Gameplay od Rockstar GamesPL​
Pozostaje mi Was tylko zaprosić do oglądania i komentowania, czy jesteście zadowoleni po tym co zobaczyliście? czy może jesteście rozczarowani...
Dajcie znać w komentarzach.​

Dla Xboxforum.pl /Azura

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Masownik20

Użytkownik
Użytkownik
orgia dla oczu!!
te przełączanie się pomiedzy postaciami bardzo fajne, szczególnie podczas misji.
Tyle rzeczy do robienia tyle sportów, nawet kolarstwo hehee

Seb93

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
o jaaaa ale mam banana na ryju, choć z drugiej strony tak dziwnie się to ogląda spodziewałem się bardziej w stylu maxa payna,
+ lubie ten moment kiedy franklin wychodzi ze sklepu i widać tych ludzi łażących po ulicahc i to zagęszczenie w ruchu w czasie tego pościgu

Ankoholik

Xbox One
Xbox One
Pomocnik
Użytkownik
lepiej niz się spodziewałem :D

Brajley

Użytkownik
Użytkownik
Ja się spodziewałem bardziej w stylu RDR i się nie myliłem. Koło z brońmi wreszcie jest takie jak być powinno.

unknow1

Użytkownik
Użytkownik
Nie no, te przełączanie postaci jest po prostu ********* :D

bezelex

Użytkownik
Użytkownik
Spelnia oczekiwania , widac ze wszystko dopieszczone . Nie wytrzymam chyba do wrzesnia :D

Dave_NS

Użytkownik
Użytkownik
wgniotło mnie w ziemie !! wracam 17 września na PREMIERĘ !!! :D

mich2406

Użytkownik
Użytkownik
MIAZGA.... i do tego gameplay z PS3 :)

K0TAKU

Banned
Użytkownik
Piękne, po prostu piękne! Ciary!

Kamilos100

Użytkownik
Użytkownik
System strzelania i prowadzenia pojazdem bardzo mi się podoba. Grafika z tego co widzę stoi na bardzo dobrym poziomie biorąc pod uwagę że to tak rozbudowana gra. Oby do premiery :p

haipehaope

Banned
Użytkownik
Rewelacja !! Nie spodziewałem się aż takiego pięknego GTA po ostatnim wydaniu GTA IV myślałem że już będzie koniec tych pięknych gier wydawanych przez Rockstar Games, ale obejrzałem ten oto gameplay i jestem doslownie zachwycony tą grafiką miastem okolicami normalnie burżuazja :) Oby wydawali więcej takich gameplay aż do premiery gry

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Eeee, nie-e. Dziwne to to. Wolę GTA IV.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
The OFF ma racje aż takiego szału nie ma...

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
obejrzałem ze 3 razy :D miazga

Bezpejson

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
wypas, R* się postarał :D

Professor Chaos

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Wersja PS3 działa dość dobrze. Chyba w tym wypadku nie musimy się martwić o wersję na X360. Gry R* zawsze lepiej działają na konsoli M$.

mich2406

Użytkownik
Użytkownik
Coś czuję, że jakiś czas po premierze gry, tak mniej więcej na przełomie listopada/grudnia usłyszymy od Rockstar magiczne słowa "GTA V również na nowej generacji" :) Może nawet równocześnie z premierą na PC.

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Chciałem sprzedac mojego X'a ale sie wstrzymam :D - ogien!

Lewis

Użytkownik
Użytkownik
szalu niema jakos dziwnie sie to oglada licze na ta gre ale na nextgenie

Do góry Bottom