GTA V - pytania/problemy ODNOŚNIE ROZGRYWKI

badboy8

Użytkownik
Użytkownik
Panowie pytanoe mam.am misje gdzie musze wybrac kogo ubic trevora czy michala i moje pyatnie brzmi czy musze ich zabijac..chcialbym miec 3 bohaterow

Wysłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego. ♥♥ |||...N7100...||| ♥♥
Na PRAWDE GRATULUJE robienia SPOILEROW INNYM ... genialne.

sweeterek

Banned
Xbox One
Użytkownik
Juz wczesniej bylo wspomniane o smierci bohaterow.

Wysłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego. ♥♥ |||...N7100...||| ♥♥

SkateR991

Użytkownik
Użytkownik
Kupiłem czołg. Tylko nie wiem gdzie on teraz jest wie ktoś może ?

Besiege

Użytkownik
Użytkownik
Chłopaki mam 66 o ile się nie mylę misje i mam zdobyć 3 muscle samochody, coś na g o ile się nie mylę. Ktoś wie gdzie one są? Albo ma mape z zaznaczonymi miejscami? Bo mam tylko screeny które przyszły na maila ale szukałem już ich ok 2h i się wkurzyłem... Wydaje mi się że to przez to że wziąłem najtańszego hakera.. ehh, byłbym wdzięczny za pomoc.

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
No w tym emailu powinny byc zaznaczone miejsca tych pojazdów. Ja tak miałem ze sreeny i kawalek mapki gdzie są.

Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk

Besiege

Użytkownik
Użytkownik
No tyle to i ja miałem, ale za cholery nie mogę znaleźć tych miejsc, nie mam do takich rzeczy pamięci ;( Nie ma ktoś tego zaznaczonego na mapie albo coś? Może film jak ktoś tą misje robił?

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
No ja z tym problemu nie miałem a tym bardziej ze napisane jest na jakiej ulicy są te samochody. Wiec na mapie znajdz to ulice i wtedy już nie będzie problemu odszukania miejsca gdzie są one

Wyslano z Nokia Lumia 710 za pomocą tapatalk

fernando90

Użytkownik
Użytkownik
Chłopaki mam 66 o ile się nie mylę misje i mam zdobyć 3 muscle samochody, coś na g o ile się nie mylę. Ktoś wie gdzie one są? Albo ma mape z zaznaczonymi miejscami? Bo mam tylko screeny które przyszły na maila ale szukałem już ich ok 2h i się wkurzyłem... Wydaje mi się że to przez to że wziąłem najtańszego hakera.. ehh, byłbym wdzięczny za pomoc.
To Ci powinno pomóc : GTA V - How to find all 3 Gauntlets (cars) for "The Big One" Mission! - YouTube

joka013

Użytkownik
Użytkownik
Kupiłem czołg. Tylko nie wiem gdzie on teraz jest wie ktoś może ?
w hangarze na lotnisku Los Santos [musisz go wcześniej kupić]

co do tych 3 samochodów które trzeba zdobyć to na dobrą sprawę mogą to być dowolne sztuki tego modelu, nie koniecznie te podane z maila. Jedyna różnica to to, że nie zrobimy zadań na złoto (tylko zadań dot. zdobycia samochodów)

Lord58

Użytkownik
Użytkownik
Czy u was też coś takie się działo że pomiędzy zmianą postaci dla któreś znikała fura z garażu bo zaczyna mnie to denerwować na początku myślałem że ja zapomniałem zaparkować ale nie ósmy raz i przed zmianą postaci zapisuje zawsze w chałupie

joka013

Użytkownik
Użytkownik
Czy u was też coś takie się działo że pomiędzy zmianą postaci dla któreś znikała fura z garażu bo zaczyna mnie to denerwować na początku myślałem że ja zapomniałem zaparkować ale nie ósmy raz i przed zmianą postaci zapisuje zawsze w chałupie
to jest bug, o którym już R* mówił i pracuje nad patchem

Lord58

Użytkownik
Użytkownik
A jest sposób na zmniejszenie występowania tego buga

joka013

Użytkownik
Użytkownik
A jest sposób na zmniejszenie występowania tego buga
trudno powiedzieć, póki co, to chyba najlepiej przechowywać swoje stuningowane (i inne w jakikolwiek sposób wartościowe) pojazdy w kupionym garażu, czyli nie tym, który jest przy domu, ale w tym, który jest do kupienia na mieście i trzymać je tam do momentu wyjścia łatki.

ooxBARTUSxoo

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
http://images.lazygamer.net/2013/09/GTA-V-map-1.jpg

Powiedzcie mi co to jest za obszar?? Na mojej mapie tego nie ma.. Aby mieć dostęp do tego trzeba mieć kolekcjonerską??

seyu

Użytkownik
Użytkownik
To jest lotnisko i baza wojskowa. JEst to w każdej wersji tylko nie ma zaznaczonego na mapie. W końcu baza wojskowa ;p

ooxBARTUSxoo

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
I tak nie mogłem znaleźć.. Pewnie źle szukałem :D a mam jeszcze jedno pytanie, nie wiem czy to jest jakiś bug czy tak już jest ale od jakiegoś czasu (jestem kilka misji przed "Wielkim Skokiem") jeżdżę sobie, zwiedzam LS i BC, szukam samochodów, żeby je przerabiać itd. i calutki czas jeżdżą u mnie te same auta! (najwięcej jest tych na podobieństwo Jeep'a Wranglera i tego kombi z bagażami na dachu) raz po raz pojawią się jeszcze jakieś inne auta ale to raz po raz takie same... Wy też tak macie? Zainstalowałem wczoraj płytę 2 na dysk, żeby sprawdzić i jest tak samo...

jagielloma

Użytkownik
Użytkownik
U mnie tak nie było. Jeździsz w jednym miejscu, czy po różnych częściach mapy?

ooxBARTUSxoo

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Wszędzie i jest tak najczęściej że na wsi jest jeep wrangler, ten mały pick up (a'la chevy el camino) traktor, tir i wielki pickup a w mieście jeep wrangler stare kombi taxi i jakiś suv

Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

vonix

Świeżak
Świeżak
siemka
mam pytanie zwiazane z policja: czy tylko ja mam farta (albo niefarta - brak akcji) ze wogole nie spotykam radiowozow na ulicy, czy tak poprostu jest w tej czesci? a takze pytanie odnosnie misji od nieznajomych: czy jedna misja moze sie pojawic co jakis czas, czy moze jak raz nie wykonam danego "pytajnika" to ten wiecej sie nie pojawi juz ?
dzieki

Lazek

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Tak jest w tej części że nie spotyka się radiowozów na ulicy nieraz można spotkać stojących przy autostradzie na poboczu bądź w czasie jakiejś akcji na drodze.
Co do misji nie wiem czy możne ona się pojawić drugi raz jeśli ją nie wykonaliśmy na to nie odpowiem.

Do góry Bottom