GTA V - pytania/problemy ODNOŚNIE ROZGRYWKI

Lord58

Użytkownik
Użytkownik
Ile jest w ogóle wszystkich wyścigów a z tym znikaniem aut trzeba kupić garaż w Grove Street tak jak kolega parę stron wcześniej mówił i jest OK

myszatorek

Świeżak
Świeżak
I przełączam się na Michaela i na Trevora i na Franklina i nic zrobiłem część misji pobocznych i dalej nic. Jest jeszcze jedna rzecz w górach jest literka B oznaczające biura FIB ale nie mogę sie dostać do środka budynku może to o to chodzi?

warone

Banned
Użytkownik
Za biurem FIB powinien stać agent FIB , idź Michaelem i powinno tobie wystartować misje . On stoi za budynkiem na takim balkonie / tarasie .

joka013

Użytkownik
Użytkownik
i to nie jest budynek FIB tylko obserwatorium, to tak na marginesie. Tak jak kolega wyżej mówił, nie masz wchodzić do środka, tylko idź za ten budynek na balkon, trzymaj się lewej strony lub prawej strony a na pewno trafisz.

myszatorek

Świeżak
Świeżak
Za biurem FIB powinien stać agent FIB , idź Michaelem i powinno tobie wystartować misje . On stoi za budynkiem na takim balkonie / tarasie .
Dzieki za pomoc poszło dalej :)

myszatorek

Świeżak
Świeżak
i to nie jest budynek FIB tylko obserwatorium, to tak na marginesie. Tak jak kolega wyżej mówił, nie masz wchodzić do środka, tylko idź za ten budynek na balkon, trzymaj się lewej strony lub prawej strony a na pewno trafisz.
Wiem że to jest obserwatorium niedaleko Los Angeles ale myślałem że w grze robi za tajną siedzibę FIB :glee:

borysziom

Banned
Użytkownik
Ukończyłem ponad 85% rozgrywki, fabuła główna ukończona. Pozostało mi pole golfowe do wykupienia, problem w tym jak konkretnie zarobić, o giełdzie zapomniałem podczas misji a teraz nie wiem jak zarobić taką forsę. A drugi problem jest taki, mam kilka zadań pobocznych do wypełnienie ale na mapie nic nie ma. Jak je ukończyć ?

krakow2000

Użytkownik
Użytkownik
Zostają ci tylko spekulacje na giełdzie. Niszczenie firm konkurencji. Wykupujesz akcje X i niszczysz firmę Y albo na odwrót. W temacie o giełdzie były podane jaka firma jest czyją konkurencją.

Ja mam pytanie odnośnie budynków w grze. Czy jest możliwość zakupienia Hangaru w Los Santos na lotnisku w rozgrywce Single Player bez dostępu do neta? Na mapie pokazuje mi iż mogę zakupić ale jak podjadę to nie idzie tego kupić.

warone

Banned
Użytkownik
Do ukonczenia gry na 100 nie trzeba wykupywac wszystkich budynkow, w tym pola golfowego. Wystarczy zrobic misje glowne, poboczne, znajdzki i skoki kaskaderskie. Misje brakujace do 100% znajdziecie w waszych profilach na social club. Tam macie rozpisane co musicie jeszcze zrobic do 100%

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
Do 100% gry trzeba kupić 5 budynków które przynoszą dochody wiec pole golfowe można pominac

Sent from my NOKIA using Tapatalk

waski88

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
mam takie pytanko czy odpale gta 5 bez dysku majac tylko podpietego pena na save'y

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
Pierwsza płyta musi być obowiązkowo zainstolowana wiec aby pograć musisz mieć pena conajmniej 16gb.

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
Mam problem. Robię grę na 100% i mam juz 98% i zostały mi tylko listy do zebrania i właśnie jest problem ze nie mam tych listów w miejscach gdzie powinny być. Trzeba coś zrobić czy jak aby moc je zbierać? Choć zdaje mi się ze przy jakieś misji udało mi się jakiś skrawek listu zebrac

joka013

Użytkownik
Użytkownik
one normalnie powinny być dostępne do zebrania, tak, jak części statku przykładowo.
powinny leżeć na ziemi i po wejściu w niego, zostałby zaliczony.

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
No juz sobie z tym poradziłem bo wczytalem inny save i były wiec po prostu bug był na tym save ale tylko przez takie coś muszę po raz kolejny zebrać 50 części statku kosmicznego. A ten bug to wiem ze przez te online napewno bo nie raz miałem tak że znikały mi bronie i musiałem jeszcze raz kupywac. A wczoraj jak chciałem wejść w online i wyskoczył jakiś błąd to po tym błędzie Trevor miał telefon mojej postaci z multiplayera

Etcher

Świeżak
Świeżak
GTA 5 Aktualizacja i uruchomienie na przerobionej konsoli.

Witam.
Moj kolega ma przerobionego xboxa (prawdopodobnie lt 3), ale chce kupic sobie gta 5. Tutaj pojawia sie pare pytan: Czy przy pierwszym uruchomieniu wymagana jest aktualizaja? Czy jesli bedzie musial zaktualizowac i to zrobi dostanie powiedzmy bana na konsole? Dodam, ze nie chce on grac na multi tylko w single.

adrian123451251

Świeżak
Świeżak
Ja mam zaś takie pytanie:
Czy jak mam przerobioną konsolę tylko na LT 3.0 to muszę wyłączyć internet by nie aktualizować systemu, czy mogę grać przez internet w GTA V?

Czy jak kupię samochód/motor w internecie to czy po przejechaniu się nim on zrespi się na nowo??

kriss54

Użytkownik
Użytkownik
Ja mam taki problem, brakuje mi jeszcze do zrobienia 6 misji od nieznajomych, tyle ze na mapie juz nie mam zadnych pytajnikow i nie wiem co dalej

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

trebol91

Użytkownik
Użytkownik
No jak nie masz pytajnikow to musisz np. Ukończyć wszystkie skoki spadochroniarskie to wtedy kolejna misja u Doma sie pokaze. Napewno musisz zebrać wszystkie części statku kosmicznego wtedy Omega się pokaże. Michaelem musisz jakiś dok kupić bo wtedy kolejny dziwak się ukaże. A jeszcze skrawki listu zbierz to kolejny będzie dziwak. Sprobuj jeszcze do Tony zadzwonić bo może on będzie miała jakas misje

kriss54

Użytkownik
Użytkownik
Aha no dzieki akurat tych rzeczy jeszcze nie zrobilem. Jeszcze mam taki problem z tym wyscigiem hao wgl mi sie nie pokazuje ikona a niby ma sie pokazywac jak tylko zajdzie slonce

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Do góry Bottom