GTA4 POMOC

Kuba380

Użytkownik
Użytkownik
Wiec tak mam isc na interview i musze kupic jakis garniak i buty w sklepie Preus ale nie wiem jaki probowalem wszytkich i chyba jeden pasuje a to znow buty a buty mozna kupic tylko w dwoch sklepach rusian shop i mobo i w tych kupuje i nic sa jakies inne sklepy :) jak ktos do tego doszedl to bedzie wiedzial o co chodzi ;) ?? wiec jak sie ubraliscie ?? :D ja na sportowo taki garniak 2000$ a buty jakies lipne i nie
pasuja ?????

stealth91

Użytkownik
Użytkownik
Odp: GTA4 POMOC

Kup hmmm...w takim sklepie(nie pamiętam nazwy) kupujesz wszystko :) Ja kupiłem czarny garniak za 1000$ i czarne buty(w tym samym sklepie) za 200$ i wszystko było pięknie :)

PS: Grę już skończyłem :) 29h32m53s ;)

wisba

Użytkownik
Użytkownik

ponoc ta gra miala wystarczyc na 100h

zaku666

Użytkownik
Użytkownik

wisba napisał:
ponoc ta gra miala wystarczyc na 100h
z wszystkimi dodatkami z tego co wiem, a na czystej wersji miala wystarczyc na OKOŁO 40h.

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Ja tez się namęczyłem troche. Kupiłem tego najdroższego za 2k$ i te nie pasował. Kup garniak w persusie obok tego miejsca spotkania za 1000$. On jest taki czarny.

Kuba380

Użytkownik
Użytkownik

no obadam tylko ze prusie sa buty jakies trzewiki :(
stealth91 jak mozesz to napisz mi nazwe tego sklepu :D a ja gram wolno duzo robie podmisji dla friend (takie zielony hipek na mapce) :p i wiesz Bruciego rajdy zaliczam duzo sie bawie :D

HAHAHA jak sie zwiesilem :eek: nie widzialem butow w tym prusie ! a chyba tam bylem z 10 razy!!

stealth91

Użytkownik
Użytkownik

Kuba380 napisał:
no obadam tylko ze prusie sa buty jakies trzewiki :(
stealth91 jak mozesz to napisz mi nazwe tego sklepu :D a ja gram wolno duzo robie podmisji dla friend (takie zielony hipek na mapce) :p i wiesz Bruciego rajdy zaliczam duzo sie bawie :D

HAHAHA jak sie zwiesilem :eek: nie widzialem butow w tym prusie ! a chyba tam bylem z 10 razy!!
Sklep to Perseus :) Możesz tam kupić fajny garniak(czarny - i nie tylko) za 1000$ i buty za 200$ :)

Furson

Użytkownik
Użytkownik

ludzie ..bo okulary trzeba zdjąc...

mdhlodz

Użytkownik
Użytkownik

Jestem na tej misji, a ponieważ mój Niko Bellik jest bogaty mam wszystkie ubrania jakie są w sklepach i nadal mi każę jechać do sklepu. Co mam zrobić wyraźnie prowadzi mnie do sklepu z garniakami. Żeby było śmiesznie mam na sobie garniak czarny z krawatem w paski.

T

Termos

Guest

buciki

Do góry Bottom