Gwarancja

raforza

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Po rozebraniu konsolki stwierdziłem że nie dam rady uratować mojego DVD Hitachi :'(. Próbowałem również wgrać oryginalny backup ale nie jest to możliwe, napęd powiedział "good bye". Czy w związku z tym jest sens reklamować konsolkę? Raczej nie dojdą że jest przerobiona bo napęd padł, jedyny problem to plomba, ma kilka delikatnych szram ale i tak wyglada dużo lepiej od plomby mojego znajomego który nie rozbierał ixa ani nie przerabiał a plomba jest ostro poszarpana. Jakie macie sugestie? Posyłąćczy kupićnowy napęd :-\? Pozdrawiam

P

Piri001

Guest
Odp: Gwarancja

Mozesz wyslac ale lepiej jakbys jakas fota strzelil zebysmy ocenili . Bo o ile dobrze wiem wujek bill zrobiony w bambuko kaze sobie placic .

raforza

Użytkownik
Użytkownik

Zaraz prześlę fotki tylko podładuję baterie do aparatu :-X

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Jak chcesz to ja mam SAMSUNGA na zbyciu śmigany ale zdrowy jak ta lala (orgi biosik tez sie znajdzie :])

raforza

Użytkownik
Użytkownik

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/80ee5c3e53edec87.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f2e55ce69ff3846.html

Dwa dosyć słabej jakości zdjęcia z komórki, na środku widać szramę

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Dupa nie przejdzie.... na allegro kolo na plombę za 49 zyka (deska ratunku dla ciebie )

raforza

Użytkownik
Użytkownik

YouGotta ile sobie życzysz za tego sjam sjunga? Biosik raczej mi niepotrzebny bo i tak swój musiałbym wgrać

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Tu masz plombę..

Mogę Samsunga wystawić Ci na Allegro za 119 + koszty wysylki

raforza

Użytkownik
Użytkownik

A jaki to model Samsunga? Ile ma przebiegu :)? Jakaś gwarancja? Dzięki za linka :)

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Samsung MS28 śmigany jakieś 9 m-c ( resztę tez mam konsolka po 3rod )

raforza

Użytkownik
Użytkownik

OKI, dzięki wielkie za info, prześpię sie z tym :) Muszę rozważyć kilka opcji :) Pozdrawiam

Mr.Hankey

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Mam takie pytamko, pośrednio w temacie. Czy to prawda, że jeśli podczas flashowania konsoli zeriwemy plombe, to można w jej miejsce wsadzić inną i spokojnie oddać konsole na serwis do Microsoftu?

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Zazwyczaj udaje sie to, ja sam robiłem takie myki. Czasem warto samemu posadzić konsole dorwać nowa plombę i wysłać do czech konsolkę. Swego czasu kupowałem na allegro konsole i tak robiłem :]

P

Piri001

Guest

Co do zdjec to naprawde slaba jakosc . Co do napedu to szajsungi podobno najlepsze . A co do kupowania plomby to mam zastrzezenia . Czemu jej jeszzcze nikt nie kupil ?

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Juz sprzedawał wcześniej ..zobacz w jego historie

raforza

Użytkownik
Użytkownik

No ok, załóżmy że kupię tą pląbe i założę. Co z napędem? Jest przerobiony na iXtreme 1.4 i nie da się wrzucić do niego oryginalnego backupa :-\ Czy jest sens ryzykować?

P

Piri001

Guest

Jak to sie nie da wgrac oryginalnego biosu ? Wszystko sie da .

raforza

Użytkownik
Użytkownik

No nie da sie, po prostu nie widać żadnego sektora który można podmienić. Cała elektronika siadła. Dodatkowo w tym napędzie przeróbka polega na tym ze trzeba wrzucić oryginalną płytę, zgrać backup i go podmienić, tyle że napęd nie widzi nic. Kombinowałem na różne sposoby :-\

Y0uG0tta

Użytkownik
Użytkownik

Czego rozpaczasz , nowa plomba i ślij. Ja już tak robiłem.

P

Piri001

Guest

Jak sie nie da to go dokoncz i wyslij .

Do góry Bottom