Halo 3

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Osobiście mam smaczek na tego FPP. Premiera już 25.09.07 :). Dwa ciekawe linki o grze wraz z screenami http://www.gamespot.com/xbox360/action/halo3/ i http://www.valhalla.pl/galeria1106-Trzy-grafiki-z-trzeciego-Halo.html.

Bl1zZ

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Halo 3

Powiem tak: jedynke przeszedlem w bodajze 13h non stop. Niesamowita gra!! A w dwojka jakos mnie odepchnela... Ale 3 przejde na pewno :p Halo to ewenement i klasyka, tylko nieliczni twierdza, ze to smiec.
Jedynka zasluguje na 10/10, a dwojka... jezelibym mial znow szanse zagrac, to tez by bylo 10/10 ;p

wit882

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Nie miałem jeszcze okazji zagrać w tą cześć. Ale zapowiada sie wyśmienicie.

Bl1zZ

Użytkownik
Użytkownik

wit882 napisał:
Nie miałem jeszcze okazji zagrać w tą cześć. Ale zapowiada sie wyśmienicie.
No chyba logiczne, ze nie miales... skoro wychodzi za 2tyg... eh

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Jedynke przeszedlem ponad kilkanascie razy, dwojke tez.

CZekam ;D

xXPauLXx

Świeżak
Świeżak

Halo 2 zaliczone... z niecierpliwoscia czekam na trojk.e :) Ciekawe na ile godzin gwarantuje zabawé?

Piter294

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Halo jedyna to było coś ;] Trochę się w to grało i śmieszne były te potworki jedna z lepszych swojego czasu strzelanek

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

No powiem całkiem nieźle :) jak na razie wciąga :)

kuva

Banned
Użytkownik

jedynka była czymś oryginalnym ale w pewnym momencie gry był taki dziwny moment bo wydawało ci się że chodzisz non-stop po tych samych lokacjach a tak naprawdę poruszałeś się do przodu jak dla mnie halo 1 9/10

dwójka była zajebistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! ;D
nowe pukawki + to że można więkaszość nośić po dwie naraz , jak na xbox to grafika została tak super zrobiona że ps2 by się zesrał , możliwośc nie tylko grania master chiefem al e też arbiterem (niewidzialność ktora nie raz ratowała dupsko) fabuła ,mapy które były tak zaprojektowane że nie można było się od gry wzroku odczepić i jeszcze ten sountrack (mój faworyt breaking benjamin - blow me away) po prostu jak dla mnie na tamte czasy gra rewolucja szkoda tylko że nie pograłem sobie na multi(xbox live) ale na pc w lanie też było fajnie :D

trójka już powala grafiką efekty wizualne shadery i tym podobne prezentują się niesamowicie tej gry nie da się opisać w kilku zdaniach w nią trzeba zagrać !!!!!!!!!! 8)

firma1

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Pierwsze dwie cześci były wyśmienite, jutro zaczynam trójke , mam nadzieję , że mnie nie zawiedzie

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

Ja teraz gram po sieci ale mam problem bo nie wiem gdzie się zmienia ikonkę co jest na ramieniu?

kuva

Banned
Użytkownik

może tam gdzie w jedynce i dwójce w opcji gracza lub sieciowej?? ???

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

Znalazłem już się przemalowałem :D

Majk3

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Troche byłem zawiedziony słabym początkiem w Halo3, ale z każdą minutą gra sie rozkręcała ;) 10/10

aaaqqq111

Użytkownik
Użytkownik

tak jak kolega wyżej trochę jestem narzazie rozczarowany ale jest dobrze spodziewałem sie czegoś więcej ale może to przez te reklamy (przereklamowane) i wielką marketingową akcje wokół tego

więc idę grac hej hej ;D

Ethics

Świeżak
Świeżak

Nie wiem co ludzie widza w tej grze.

krazykilla

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Dzisiaj przeczytalem ze HALO3 tak naprawde nie ma rozdzielczosci 720p (1280x720). Naprawde jest to tylko 1152x640 ktora potem jest skalowana do 720p. Zbadal to jeden gosc ktory siedzial przed TV i liczyl ile jest pixeli. Potem firma ktora stworzyla ta gre przyznala sie i powiedziel ze tak musi byc bo inaczej nie mogli by zaimpletowac obslugi HDR. Zreszta mozecie przeczyc sami tutaj: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,35850;core.html

Luki666

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Ethics napisał:
Nie wiem co ludzie widza w tej grze.
Może grywalność?Nie grafika grami rządzi.Przyznaje brak wygładzenia krawędzi na początku razi ale przy takiej ilości walk,przy takiej widowiskowości naprawdę człowiek nie zwraca uwagi na grafe a ile radochy.

siktom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

:D Już gram w Halo 3 - klasyka - klimacik jak w pierwszej i drugiej odsłonie gry - na pewno czekają mnie długie godzinki grania, bo ze względu na ogrom obowiązków, grywam tylko nocami. Pozdrowienia Wszystkim polecam gierke !!

siktom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Wiadomośc dla Ethics - Jak to co ludzie widzą w tej grze?? Nie ma chyba użytkownika konsoli x 360, który nie powie, że Halo to klasyka, gra exlusive - only for xbox. Jedna z najlepszych strzelanek jaką ujrzała światło dzienne na naszą konsole!!! 8)

Do góry Bottom