1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hotspot

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez sill34, Czerwiec 4, 2018.

  1. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Ostatnio (w piątek) połączyłem sobie konsole z hotspotem z telefonu i wszystko było pięknie, ładnie, połączyło odrazu. Dzisiaj zrobiłem dokładnie wszystko tak samo i za cholerę nie chce mi połączyć... Nie wiem o co chodzi a chciałem sobie pograć w Fallouta ( póki co to działa tylko przez hotspota lub offline). Proszę o pomoc, może ktoś miał podobnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    3095
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przytrzymaj 10s przycisk power na uruchomionej konsoli, to często pomaga na problemy.
     
  4. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dalej nic...
     
  5. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokładnie mam coś takiego
    "IPv4
    Rodzaj NAT: Niedostępne
    xbox.com/xboxone/Teredo
    Informacje o usłudze są niedostępne"
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    6071
    Polubienia:
    3697
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A ta gra ma coś sieciowego? Jeśli tak to przez ten nat. Musi być otwarty albo chociaż umiarkowany.
     
  7. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sieciowego to ma chyba tylko mody ale chciałem pograć z internetem żeby mi osiągnięcia wskakiwały. Tyle to wiem że nat powinien być otwarty albo umiarkowany tylko nie wiem co zrobić żeby tak było, zaznaczę jeszcze raz, że kilka dni temu wszystko fajnie śmigało a nic nie zmieniałem.
     

Wczytywanie...

Poleć forum