I co teraz

reconik

Użytkownik
Użytkownik
W sprawie oprogramowania jestem zielony, a wszedlem przez przypadek i patrze ze sa jakies problemy z grami, a wlasnie sciagam sobie 2gi dzien fable 3 :( mam konsolke z liteonem przerobka chyba extreme 1.6 tak mi sie wydaje, przerabialem juz dawno. Prosze o naprawde proste i konkretne odpowiedzi co teraz mam zrobic ?? najlepiej za darmo, neiwiem czy to cos ma do zeczy ale dzisiaj podlaczylem konsolke do internetu i zrobilem aktualizacje ... Czy musze zmienic cos w konsoli czy obrazy czyms przerabiac ? do dzisiaj gralem z płytką z patchem przed odpaleniem gry :( wiec prosze o odpowiedzi w prosty i mongoidealny sposob. Z gory dzieki :)

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
ixtreme lt +

maker3

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Musisz wgrać LT+, nie ma innej rady.

Jak wszedłeś do netu z 1.6 to mogło cię oflagować po stronie serwera, bo ta przeróbka jest wykrywalna.

reconik

Użytkownik
Użytkownik
Dobra teraz powiedzcie czy duzo roboty czy sam zrobie, to nie fajnie, jesli wylapie bana to tylko na online mam nadzieje czy sie cos pozmieniało od czasow mojej przerobki ?? pokazcie jakis poradnik tej przerobki zobacze ile to roboty jesli jest cos takiego, ladnie prosze :) a zadne plyty typu patch albo przerobki obrazow nic nie dadza, tylko ten LT + ?? krwa ledwo naprawilem naped kilka dni temu a tu nastepny problem ...

kokakoala

Użytkownik
Użytkownik
Jak się nie chce płacić to trzeba przynajmniej poczytać. Ixtreme LT+ 1.1 i abgx 1.0.5. Zupełnie zielony nabędzie tą wiedze w 1-2 godziny na tym forum bez zadawania tego samego pytania milion razy i więcej.

bulateam89

Użytkownik
Użytkownik
wątpie że zupełnie zielony wgra sobie samemu LT+ albo wogóle coś zrobi. na forum są poradniki jak zrobić flash zobatrz czy wiesz o co chodzi

Do góry Bottom