ImgBurn: problem z wyborem prędkości zapisu

eddpl

Świeżak
Świeżak
Witam
nagrywam płytki w programie ImgBurn 2.3 wszystko ustawiam prawidłowo zaznaczam prędkość x2 a nagrywa mi płytki w prędkości x4 (jest to za szybko gry się zacinają) wygląda to tak "Copy 1 of 1 (Write speed :2x ,a obok write rate: 5 589 KB/s (4.0x)" nie wiem co się dzieje może mała podpowiedź
Pozdrawiam

D-JOK

Użytkownik
Użytkownik
Odp: ImgBurn: problem z wyborem prędkości zapisu

Ja też tak mam ale gry mi działają normalnie :p

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Plyta najprawdopodobniej ma MINIMLNA predkosc zapisy 4x, dlatego nie mozna jej zmienic.

Chociaz ostatnia partia Philipsa miala taki sam problem, mimo ze pisalo na nich 2.4x :mad:

Fancy

Użytkownik
Użytkownik

Ja normalnie nagrywam na Philipsah x8, predkoscia x4 i pieknie dziala na konsoli.. (mam odczyt x12) :)

pintolpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

eddpl napisał:
Witam
nagrywam płytki w programie ImgBurn 2.3 wszystko ustawiam prawidłowo zaznaczam prędkość x2 a nagrywa mi płytki w prędkości x4 (jest to za szybko gry się zacinają) wygląda to tak "Copy 1 of 1 (Write speed :2x ,a obok write rate: 5 589 KB/s (4.0x)" nie wiem co się dzieje może mała podpowiedź
Pozdrawiam
A kolego nie masz przypadkiem nagrywarki LG?? lub samsunga ?? bo one maja firmwarem ustawioną minimalną prędkość 4x ;)

kuva

Banned
Użytkownik

zależy jaki model lg lub samsunga nie tylko sam firmware ci to robi mimo powiedzmy aktualizacji oprogramowania napęd może nadal zachowywać się jak przed i nawet tego nie zauważysz sam mam lg i mogę 2,4,6 i 8 nagrywać niezależnie od płytki ;)

Fancy

Użytkownik
Użytkownik

Polecam predkosc x4 i plytki Philips/Intenso ;)

tymon1988

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam takze ten sam problem nie moge nagrywac mniejsza predkoscia niz 4x, ale dobra nagrywarka LG + plyty firmy Verbatim robią swoje i gry wogole sie nie przcinaja itp...

Do góry Bottom