ImgBurn

x3600

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam was mam taki problem jak zaznacze w tym programie plik .dvd ten mały i zaczne nagrywać to nagra sie razem z tym plikiem .dvd obraz iso (bo są 2 pliki iso i .dvd) czy tylko ten jeden plik .dvd który zaznacze ??? Prosze o jak najszybszą odp. PoZdRO :)

Fancy

Użytkownik
Użytkownik
Odp: ImgBurn

masz zawsze nagrywac tylko plik .dvd

x3600

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

JA mam taki problem jak chce wczytac obraz .dvd albo .iso to wyyskakuje mi taki błąd
Cannot open file :\.........cclx-sthold.iso
REASON : Nie mozna odnalesc pliku (rzucił bym zdjecie ale nie moge jakis bład )

kang

Banned
Użytkownik

musisz mieć plik dvd zły, edytuj go i pamiętaj ze oprocz layerbreaka ma tam byc dokladna nazwa pliku iso!!!

x3600

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Wszystko dobrze miałem ale chodziło tu o płyte dvd dl maiłem firmy platinum i w tym problem mija nagrywarka nie czyta tych płyt niewiem czemu ale wsadziałem innej firmy i dział ::)

sarinek

Użytkownik
Użytkownik

a od czego zalezy ten numer laybreaker? czy on jest zawsze taki sam?

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Tak, zawsze taki sam. Jest to "miejsce" w którym warstwa nr 1 jest kończona a zaczyna nagrywać się warstwa nr 2.

pampex

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam pliki w .rar i wypakowałem managera(którego miałem z grą) i mi sie zrobił plik .dvd a pliku .bin
czy jakiegoś innego nie mam :'(. Co mam zrobić???
PLIZZ pomóżcie

sOrOwEczkA

Użytkownik
Użytkownik

A ile ten folder rar miał bo to niemozliwe ze ci sie niewypakowal,albo poprostu zaznaczyles w winrarze sam plik .dvd i tylko to ci wypakował. :)

pampex

Użytkownik
Użytkownik

Może powiem inaczej ściągnąłem gre przez utorrenta i mam pliki.001 itd. mam .dvd mam również . bin i jakiegoś mangera 1.6

incubus

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Odpal smazenie z plku dvd i zapomnij o reszcie.

pampex

Użytkownik
Użytkownik

serio??

incubus

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Wszystkie rary jakie masz wypakuj ,czyli zacznij od pierwszego reszta sama sie zrobi powstana dwa pliki dvd i obraz moze on miec inne rozszerzenie niz iso ale rozpoznasz go po wadze ponad 7 giga .Pliczek dwd odpal clone cd lub imageburnem(opcje zapisu ustaw wlasciwy layerbrake) i po robocie.

maja13pl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

gry nagrywaj poprzez plik .dvd gra samoistnie nagra się w całości czyli z plikiem .iso

basket4rap

Użytkownik
Użytkownik

witam, zainstalowalem pierwszy raz ten program i widze ze da sie nim przegrac juz gotowa kopie gry, bo widzi plyte jako okolo 6gb, a chcialem tez przegrac oryginalna, ale twedy juz widzi jako 5mb, jaki jest sposob zeby przegrac oryginalna gre?

offtopic

Użytkownik
Użytkownik

Z oryginałami jest pewien problem >> http://x360iso.org/index.php?topic=3194.0 lub Kreon Drive.

Do góry Bottom