Intele Black Ops

kibbek

Użytkownik
Użytkownik
Szukałem, lecz nie znalazłem podobnego tematu, a nie mam czasu, aby pół dnia szukać ! Więc bez zbędnych komentarzy !
A więc tak:
Kolega podał mi Cheat na intele mówiąc że to je odblokowuje, nie wspominając o blokowaniu się achivmenta !
Było to dość dawno, w każdym Call'u robię calaki, a to że trochę mnie wku**** pokazujące się filmiki i czekaniu 30 min aby na jednej
mapie zdobyć 3 intele wypróbowałem Cheat. INTELE się odblokowały blokując przy tym achiva !
Kolega też tak sobie przyblokowałem tylko jakoś mu się później usunęły intele i zrobił to co miał !
Może wiecie jak odblokować ?
Macie na to jakiś sposób ?
Z góry dzięki za ODP :)

SamurajX

Świeżak
Świeżak
Niestety albo musisz usunąć savy z black opsa i zaczynać od nowa albo zresetować pamięć w x-ie a z tym wiąże się usunięcie achiewementów z wszystkich gier (niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę).

Shibby

Użytkownik
Użytkownik
Samo "New Game" nie wystarczy?
Jeśli to nie resetuje intelów to pozostaje usunięcie sava

MarcinekZ

Użytkownik
Użytkownik
New game nie usunie intelów, bo je można zbierać przechodząc całą kampanie od początku do końca kilka razy. Musisz usunąć save'y

Fu.off

Użytkownik
Użytkownik
Nic na dzień dzisiejszy nie zrobisz, absolutnie nic. Jest tylko jeden jedyny sposób, podepnij HDD od Xksa do kompa i załaduj sobie tego achiva "profile editorem". Inny sposób nie istnieje. Nie zwracaj uwagi na posty powyżej.

MarcinekZ

Użytkownik
Użytkownik
Cóż, sposoby wyżej na pewno beda czaslochlonne ale tez bezpieczniejse (jesli chodzi np. o legalnosc) :D wiec niech autor zadecyduje co woli

Do góry Bottom