1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w XBOX 360 poprzez komputer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hikaru, Marzec 23, 2013.

  1. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. Mianowicie korzystałem z wielu poradników zamieszczonych w Internecie, jednakże mój XBOX podczas szukania sieci zawsze wywołuje errora, który mówi mi o błędnym adresie IP, chociaż zrobiłem tj. w poradnikach. Podłączam XBOXA poprzez kabel Ethernet do komputera i w taki sposób chcę go wreszcie podłączyć do Internetu. Czy ktoś mógłby mi pokrótce opisać jak prawidłowo podłączyć XBOXA do Internetu mobilnego Blueconnect?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    736
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  4. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To kabel Ethernet jest krosowany? Mam zwykły kabel Ethernet. Jestem w temacie kabli zupełnie zielony, więc przepraszam, jeżeli czegoś nie zrozumiem. Za chwilę skorzystam z tego oficjalnego poradnika. : >
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    736
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    [​IMG]

    Tutaj masz schemat jak będziesz chciał sam robić przewód.
    Zamieniasz żyłę 1 z 3 i 2 z 6.

    Powodzenia.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    One more question. x_X Mam skrosować obie końcówki?
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    736
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie tylko jedna stronę.

    Tutaj masz dobry obrazek jak poukładać kolorami żyły w końcówkach RJ.
    [​IMG]
     

Wczytywanie...

Poleć forum