1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Jak nagrać Forza Horizon 2 na X360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XboxFan331, Październik 7, 2014.

  1. XboxFan331

    XboxFan331 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jak nagrać tą grę nagrywarką od laptopa? Chodzi mi głównie jakie opcje ustawić w IMG Burner oraz czy będę musiał użyć mp3 trick? Bo za bardzo nie orientuje się jak nagrywać gry nagrywarką od laptopa. Wstawka od Imars'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1440
    Polubienia:
    558
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    FH ma zabezpieczenie CIV więc zwykłą nagrywarką nie ma sensu nagrywać.
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    453
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna





    Seria Horizon wlasnie nie ma Civ więc zwykłą nagrywarka mozna nagrywac
     
  5. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Nie chrzan glupot,ok??Horizon ma CIVa!
     
  6. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    453
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Żadnych głupot nie chrzanie bo obydwie części mam na zwyklej nagrywarce wypalone i ze zadna nie mam najmniejszych problemów. A poza tym jak pisze głupoty to pokaz mi dowód ze ma jednak Civ
     
  7. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
  8. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    453
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napewno nie ma Civ bo chyba wiem jaka kopie sobie wypalalem
     

Wczytywanie...

Poleć forum