Jak Sprawdzic jaka mam predkosc Odczytu ???

peku

Użytkownik
Użytkownik
Mam Xtreme chyba nawet nie wiem jaka wersje... Jak moge sprwadzic jaka mam predkosc odczytu ? wiem tylko ze jak gram na oryginalkach to mocno szumi :p hehe ale jak jest na kopiach to nie wiem bo jak nagralem tego mass effecta to przez moja nagrywarke nie dziala... Ale cicho chodzil wtedy (do ladowania wlasciwej gry :p bo wtedy wyskakiwalo zeby przetrzec szmatka)

kuva

Banned
Użytkownik
Odp: Jak Sprawdzic jaka mam predkosc Odczytu ???

nie jestem pewien ale możliwe że jakbyś podłączył x360 do kompa i by był taki program to by zadziałało ale po co ci taka informacja to że płytka szumi w x to normalka znaczy że płytkę może odczytać idealnie a to jaką płytką nagrasz nie będzie miało zbytniego znaczenia chyba że konsola którą masz ma już ******** laser ::)

peku

Użytkownik
Użytkownik

nie laser jest w porzo bo oryginalki czyta idealnie bez najmniejszego problemu i szybciutko... tylko chcialem sie dowiedziec jaka mam predkosc bo kopie jakos wolno czyta....

kuva

Banned
Użytkownik

jak dawałeś konsolę do przeróbki (flash) to powinni cię się spytać jaką wersję chcesz flasha ixtreme :

1) szybciej odczytuje płyty ale za to szumi

2)wolną ale za to cichą

jeżeli nie powiedzieli ci tego to znacy że dali ci cichą żebyś nie narzekał na hałas który wydaje konsola

peku

Użytkownik
Użytkownik

kupiłem już przerobiona a gosc od ktorego kupilem nie ma pojecia :p bo sie nie zna :p a konsole dostal od kumpla :eek:

Do góry Bottom